In verbinding

Als je eenmaal bezig bent met persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling of bewustwording, dan hebben de meeste wel de ervaring van ‘verbonden zijn met jezelf’, verbonden met AL wat is, met onvoorwaardelijke liefde en licht, je innerlijk vrij voelen. En dat is een heerlijk gevoel! Alles stroomt, alles lijkt vanzelf te gaan, je zit vol energie en bruist en sprankelt van binnenuit.

Toch komt het soms of misschien wel vaak voor dat je het idee hebt dat je helemaal niet meer verbonden bent met jezelf, met de bron, met de liefde in jezelf.

Je hebt het gevoel afgescheiden te zijn.

Je ziel komt naar aarde om hier een menselijke ervaring te hebben. En om die ervaring te hebben, word de ‘bewuste verbinding’ met die bron waar je vandaan komt, langzaam minder. Het is een afspraak die gemaakt is en het is nodig het gevoel te hebben niet verbonden te zijn, waardoor je op zoek gaat naar dat missende stukje in je leven. En dat is de verbinding met de liefde, met het goddelijke in jezelf. Veel mensen gaan dit krijgen, maar misschien niet iedereen.

Het kan zo voelen alsof je niet verbonden bent, maar als je je bedenkt dat jij ziel bent, dat er al meer van jou is dan wat in je lijf past, dan is het niet mogelijk om niet verbonden te zijn.

Jij bent je waarschijnlijk even niet bewust dat je verbonden bent of je zit niet zo in de flow als anders. Maar weet dat het niet bestaat dat je niet verbonden bent. Je bent altijd verbonden.

Toen ik dat ontdekte…. Oef wat bracht dat een rust.

Want je wil het gevoel van die verbinding graag ‘vasthouden’, voort laten duren. Maar ja, je voelt het misschien gewoon niet altijd. En ja, juist als je het graag wil voelen, als je heel hard je best doet, lijkt het verder weg dan ooit. Het lijkt wel of je het zelf wegduwt… en eerlijk gezegd, dat doe je ook.

Frustratie, boos worden op jezelf, jezelf naar beneden halen of verwensingen naar je eigen hoofd slingeren, het heeft allemaal geen zin. Het helpt je namelijk niet om die verbinding te maken, het brengt je er verder vanaf.

Wees eerlijk tegen jezelf, omarm jezelf in elk aspect. Het is oke dat je dat je je niet altijd verbonden voelt.  Je hoeft niet extra je best te doen om je wel te verbinden, het is juist het moment om het los te laten, om jezelf te laten weten dat het oke is dat je je niet altijd verbonden voelt, maar weet dat je het wel bént!

Je bent perfect zoals je bent. En het mooie van alles is, je bent al verbonden met al wat is, met die oneindige bron van liefde, licht en geduld….én je BENT ook verbonden als het even niet zo voelt, mooi mens!

En lukt het je niet?

Wil jij nog vaker die verbinding voelen? Of vanuit die verbinding met Jezelf wil LEVEN, om het vervolgens weer door te geven?

Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Omdat ik het je gun dit te voelen, ervaren en leven. Gelukkig  zijn en in verbinding met de belangrijkste persoon op aarde! JEZELF!!

Henrike Schotman

De Magische Kracht

coaching en counseling

Nijverdal

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...