Privacy statement

Bewust Twente verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Twente wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Twente werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Twente (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Twente / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Twente?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Twente verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Twente verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Twente. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Twente, kan Bewust Twente aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Twente verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Twente verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Twente gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Twente slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Twente maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Twente verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Twente blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Twente het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Twente onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Twente gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Twente vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Twente. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Twente niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Twente heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Twente en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Twente is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Twente behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Twente, gevestigd in Twente en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Twente

Onze Professionals

Riet Keizer

Cadeaus en Gadgets
Blije Kunst

HeartofArt Gallery
Riet Keizer
Ootmarsum

Clara Welhuis-Wiefferink

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training, voor een liefdevoller leven.

De Spiegelsteen
Clara Welhuis-Wiefferink
Oldenzaal

Rita Bouwman

Centra voor Bewustwording
Meer Dan Helder Ervaren in helderheid

Rita Bouwman
Enschede

Yoga
individuele yogalessen

Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel
Wilma Breukelman
Almelo

Reizen & Vakanties
woha-li tipi mini camping Twekkelo

Woha-li tipi verhuur mini camping Twekkelo
Leo en Agnes Leeftink
Hengelo o

Centra voor Bewustwording
Gezond & Geluk. Persoonlijke coaching, Meditatielessen, Workshops en Opleiding

Gezond en Geluk
Tanja Kienhuis
Oldenzaal

Centra voor Bewustwording
Spirit Coaching

Spirit Coaching
Mahatma Revier
Enschede

Organisatieontwikkeling en advies
Stap voor stap bewuster en duurzamer

Wilma Stegink Duurzaamheidsadvies & Coaching
Wilma Stegink
Enschede

Natuurgeneeskunde
Praktijk Origanum, natuurgeneeskunde en persoonlijke ontwikkeling.

Praktijk Origanum
Marjolein Eriks
Oldenzaal

Levensbeschouwing en Religie
Wereldvredesvlam Twente

St. Wereldvredesvlam Twente
Elna Hulsebosch-Obreen
Enschede

Yoga
Raja yoga en acupressuur praktijk

Eén in Beweging
Valeria Linker
Almelo

Centra voor Gezondheidszorg
de Groene bedrijfsarts

Marein Advies
Marjolein Jacobs-Hesselink
Hengelo

Therapie (diverse)
Regressie nieuwe vorm / coaching / astrologisch inzicht in je levenspad

IN beweging
Lian Lohuis
Bornerbroek

Reizen & Vakanties
Logeren en Kamperen op De Boderie in Albergen

De Boderie
Familie Lansink
Albergen

Organisatieontwikkeling en advies
Duurzaamheidsadvies op maat

Wilma Stegink Duurzaamheidsadvies & Coaching
Wilma Stegink
Enschede

Natuurgeneeskunde
natuurgeneeskunde en astrologie

Praktijk De Zon
Lucy Witteveen
Haaksbergen

Coaching - Lifecoaching
Holistisch energetisch therapeut / coach

Welzijnspraktijk 'in eenheid'
Marja Oude Avenhuis
Mariaparochie

Coaching - Diverse Coaching
Bewustwording, ontwikkeling en groei met hulp van paarden

Sandra Coachen Met Paarden
Sandra Slym
Hengelo

Yoga
Kundalini Yoga, Yoga op de Stoel, Yoga voor Mantelzorgers, Yoga en Meditatie

Yoga Natuurlijk
Ivonne Wopereis
Borne

Yoga
Yogalessen en workshops

Yoga en Mindfulness
Nicole Gort
Oldenzaal

Winkels
Natuurvoedingswinkel (EkoPlaza)

EkoPlaza-Enschede
EkoPlaza-Enschede Wissink
Enschede

Coaching - Diverse Coaching
Coaching

Wilma Stegink Duurzaamheidsadvies & Coaching
Wilma Stegink
Enschede

Acupunctuur
Praktijk voor Acupunctuur en Chinese kruiden

Acupunctuur Twente
Margreet Ubels
Hengelo

Yoga
Kundalini Yoga -Enschede West

Yoga Namo
Monique Siahaya- van Wouwe
Enschede

Centra voor Bewustwording
Sacha Kripa, meditatie - en retraite centrum

Sacha Kripa
Prashanti Janssens
Rossum

Winkels
Vertwenz. Biologisch AGF en Twentse Streekproducten

Vertwenz
Sandra Lohuis-Nieuwenuis
Borne

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Taiji Tao, QiGong en meditatie

San Qi Dao
Paul Grefte
Oldenzaal

Coaching - Diverse Coaching
Effortless coaching & Hartcoherentie

Bizonder Training en Coaching
Margreet Vloedbeld
Hengelo

Centra voor Bewustwording
New Earth Circle "Dhanyavad Ananda

New Earth Circle
Ananda Wensing
Haaksbergen

Coaching - Diverse Coaching
Bewustwording, bevrijding, stralend jezelf zijn

Herman Veltmaat - Therapie en Coaching
Herman Veltmaat
Wierden

Centra voor Gezondheidszorg
begeleiding en zorg

Innsensie
Marianne Banning
Oldenzaal

Fysiotherapie
Senz4You Ontspanningstraining en Fysiotherapie

Senz4You, Ontspanningstraining en Fysiotherapie
Evert Jan Hubertse
Enschede

Professional organizer
PPOrganizing voor rust en ruimte in huis en hoofd

PPOrganizing
Patty Kwast
Enschede

Coaching - Diverse Coaching
Cecilia Zengerink / gids bij bezinning * schrijven * meditatie

Cecilia Zengerink / schrijfcoach en counselor
Hengelo

Familie- en systeemopstellingen
Systemisch werk - familieopstellingen en bedrijfsopstellingen

Roots and Wings Opstellingenwerk
Tosho Kooimans
Hengelo

Kinderen-Ouders
Knap Kind, daar word je wijzer van!

Knap Kind
Simone Busscher en Petra ter Keurs
Geesteren

Natuurgeneeskunde
Gerda Zwiers Natuurgeneeskunde en Bewustzijn

Gerda Zwiers praktijk voor Natuurgeneeskunde en Bewustzijn
Gerda Zwiers
Den Ham

Centra voor Bewustwording
praktijk voor individuele begeleiding en bewustzijnsontwikkeling

Innsensie
Marianne Banning
Oldenzaal

Massage
Shiatsu (stoel) massage

Michiko Shiatsumassage
Simone Elschot
Enschede

Therapie (diverse)
Kristallen Engel - Touch of Matrix, energetische behandelwijze

Kristallen Engel
Bettina Kotterink
Enschede

Coaching - Lifecoaching
UITNODIGING tot lichter leven Coaching, regressies, inzicht.

IN beweging
Lian Lohuis
Bornerbroek

Land- en Tuinbouw
Kruidenhuis de Vlo

Kruidenhuis de Vlo
Francine van Rossem
Rijssen

Coaching - Loopbaancoaching
Ontdek wie je ten diepste bent en creëer dan het leven dat écht bij jou past.

RenesanS
René Bussink
Haaksbergen

Healing en reading
Aurareading die je terugbrengt in je Eigen Wijsheid. Ontspannen, krachtig en vitaal.

Essentiecoaching
Hans van den Boomen
Hengelo

Yoga
Yoga op de stoel - Enschede Noord en Zuid

Yoga Namo
Monique Siahaya- van Wouwe
Enschede

Mindfulness & Compassie
Mindfulness en coaching

Yoga en Mindfulness
Nicole Gort
Oldenzaal

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor psychosociale en spirituele hulpverlening

www.essendi spirit4You.nl Psychosociale spirituele hulpverlening.
Anne Bosvelt
Enschede

Astrologie
praktijk voor astrologie en natuurgeneeskunde

Praktijk De Zon
Lucy Witteveen
Haaksbergen

Orthomoleculaire therapie
SumaQ - koers op vitaliteit

SumaQ - koers op vitaliteit
Ellen Steenbeeke
Oldenzaal

Reiki en magnetiseren
Behandelingen, cursussen en oefenbijeenkomsten in Usui Shiki Ryoho Reiki

Reiki Twente
Mirjam Top-Termaat
Boekelo

Weblog

Bewust Twente
Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente