Privacy statement

Bewust Twente verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Twente wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Twente werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Twente (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Twente / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Twente?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Twente verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Twente verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Twente. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Twente, kan Bewust Twente aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Twente verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Twente verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Twente gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Twente slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Twente maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Twente verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Twente blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Twente het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Twente onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Twente gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Twente vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Twente. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Twente niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Twente heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Twente en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Twente is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Twente behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Twente, gevestigd in Twente en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Onze Professionals

Gabriella Grosz

Verhuur Accommodaties
3 kamers en een grote zaal, licht, ruim, centraal, gratis parkeren

Yogacentrum De Bron
Gabriella Grosz
Enschede

Günther de Jong

Retraites
Touch of Matrix retraite naar Spanje - 15-20 september

Touch of Matrix
Günther de Jong
Enschede

Elna Hulsebosch-Obreen

Yoga
Dru Yoga - Yin Yoga -

YogaEnschede
Elna Hulsebosch-Obreen
Enschede

Massage
Shiatsu (stoel) massage

Michiko Shiatsumassage
Simone Elschot
Enschede

Yoga
individuele yogalessen

Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel
Wilma Breukelman
Almelo

Centra voor Bewustwording
Ontmoetingsplek in de natuur

Landgoed AlGoed
Angelien Hoppen
Enschede

Homeopathie
Aarderijk Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Aarderijk - praktijk voor Klassieke Homeopathie
Carlinde Schoonen
Enschede

Centra voor Bewustwording
Sacha Kripa, meditatie - en retraite centrum

Sacha Kripa
Prashanti Janssens
Rossum

Coaching - Diverse Coaching
Cecilia Zengerink / gids bij bezinning * schrijven * meditatie

Cecilia Zengerink / schrijfcoach en counselor
Hengelo

Coaching - Diverse Coaching
Spirit Coaching

Spirit Coaching
Mahatma Revier
Enschede

Muziek & Zang
Heel de stem - hartgrondig zingen

Heel de stem
Aimée F. Doudart de la Grée
Enschede

Centra voor Bewustwording
orange coaching, groeien in bewustzijn

Orange coaching
Lilian Mekenkamp
Enter

Mindfulness & Compassie
korte meditaties en mindfullness

YogaEnschede
Elna Hulsebosch-Obreen
Enschede

Familie- en systeemopstellingen
Opstellingen over familie, relatie, gezondheid, werk en wonen.

Roots and Wings Opstellingenwerk en Coaching
Tosho Kooimans
Hengelo

Centra voor Bewustwording
Gezond & Geluk. Persoonlijke coaching, Meditatielessen, Workshops en Opleiding

Gezond en Geluk
Tanja Kienhuis
Oldenzaal

Creativiteit
Picasso Coaching, Zomaarvanzelf schilderen en Paint Party

Atelier De Blauwe Hand
Tosho Kooimans
Hengelo

Lichaamsgerichte Therapie
Perspehone Mind-Body Therapie

Persephone Mind-Body Therapie en Sjamaan Hengelo
Marjolein van Eck
Hengelo

Levensbeschouwing en Religie
Wereldvredesvlam Twente

St. Wereldvredesvlam Twente
Stichting Wereldvredesvlam Twente
Enschede

Coaching - Wandelcoaching
Francis-Ilse voor aandachtig leven

francis-ilse.nl
Francis-Ilse Kleinsman
Enschede

Orthomoleculaire therapie
SumaQ - koers op vitaliteit

SumaQ - koers op vitaliteit
Ellen Steenbeeke
Oldenzaal

Therapie (diverse)
energetisch therapie gecombineerd met fysische vasculaire therapie.

Circle of Life Gezondheid
Ivonne de Lizer
Hengelo

Muziek & Zang
Zingen met hart en ziel

Zingen met hart en ziel
Jorien Schepers
Enschede

Winkels
Vertwenz. Biologisch AGF en Twentse Streekproducten

Vertwenz
Sandra Lohuis-Nieuwenuis
Borne

Natuurgeneeskunde
Praktijk Origanum, natuurgeneeskunde en persoonlijke ontwikkeling.

Praktijk Origanum
Marjolein Eriks
Oldenzaal

Sjamanisme
Training Sjamanisme

Persephone Mind-Body Therapie en Sjamaan Hengelo
Marjolein van Eck
Hengelo

Coaching - Diverse Coaching
Roots and Wings Opstellingenwerk en Coaching

Roots and Wings Opstellingenwerk en Coaching
Tosho Kooimans
Hengelo

Therapie (diverse)
Mul Therapie, praktijk voor Reïncarnatietherapie en BDE begeleiding

Mul Therapie
Henk Mul
Borne

Astrologie
praktijk voor astrologie en natuurgeneeskunde

Praktijk De Zon
Lucy Witteveen
Haaksbergen

Psychosociale therapie
Praktijk voor psychosociale en spirituele hulpverlening

www.essendi spirit4You.nl Psychosociale spirituele hulpverlening.
Anne Bosvelt
Enschede

Mindfulness & Compassie
Mindfulness training, voor een liefdevoller leven.

De Spiegelsteen
Clara Welhuis-Wiefferink
Oldenzaal

Natuurgeneeskunde
natuurgeneeskunde en astrologie

Praktijk De Zon
Lucy Witteveen
Haaksbergen

Coaching - Diverse Coaching
Coach- beeldend

Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel
Wilma Breukelman
Almelo

Reizen & Vakanties
woha-li tipi mini camping Twekkelo

Woha-li tipi verhuur mini camping Twekkelo
Leo en Agnes Leeftink
Hengelo o

Healing en reading
New Earth Circle

New Earth Circle
Ananda Wensing
Haaksbergen

Reiki en magnetiseren
Behandelingen, cursussen en oefenbijeenkomsten in Usui Shiki Ryoho Reiki

Reiki Twente
Mirjam Top-Termaat
Boekelo

Counselling
persoonlijke ontwikkeling: ont-dek de kracht in je-zelf

Wilma Sonder counseling
Wilma Sonder
Hengelo

Opleiding en Training
Touch of Matrix opleidingen

Touch of Matrix
Günther de Jong
Enschede

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie
Als je doet wat je écht leuk vindt, hoef je nooit meer te werken! Ghandi

RenesanS
René Bussink
Haaksbergen

Verhuur Accommodaties
Ruime, lichte en multifunctionele ruimte te huur in Enschede

Touch of Matrix
Günther de Jong
Enschede

Natuurgeneeskunde
Natuurtherapie Esra Tjemkes

Natuurtherapie Esra Tjemkes
Esra Tjemkes
Enschede

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstrainer en Coach

MIndfulness Training & Coaching Marjo Asma
Marjo Asma
Oldenzaal

Therapie (diverse)
Regressie nieuwe vorm / coaching / astrologisch inzicht in je levenspad

IN beweging
Lian Lohuis
Bornerbroek

Eten & Drinken
De AlGoed Aanschuiftafel

Landgoed AlGoed
Angelien Hoppen
Enschede

Coaching - Diverse Coaching
PAARD 4 KRACHT

Paard4Kracht
Karin Goossen
Oldenzaal

Therapie (diverse)
EFT therapie

Power Connected
Gea van Doorn
Daarlerveen

Stervens- en uitvaartbegeleiding
Rouw- en verliesbegeleider bij verschillende vormen van verlies.

tekenatelier Gerdie Schiphorst
Gerdie Schiphorst
Enschede

Massage
Knap Kind haalt eruit wat erin zit!

Knap Kind
Simone Busscher
Geesteren

Winkels
Vertwenz. Biologisch AGF en Twentse Streekproducten

Vertwenz
Sandra Lohuis-Nieuwenuis
Borne

Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong)
Taiji Tao, QiGong en meditatie

San Qi Dao
Paul Grefte
Oldenzaal

Centra voor Gezondheidszorg
Orthomoleculair therapeut - specialist Vrouwengezondheid - 3Care specialist

SEASHINING / Orthomoleculair Therapeut
Hanneke Hofland
Oldenzaal / Enschede / Ootmarsum

Weblog

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente