Wie zijn we

Bewust Twente

Bewust Twente

Bewust Twente, dat zijn we samen. Een lokaal netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Twente die je verder kan helpen.

Regio
De regio waar Bewust Twente actief is omvat de volgende gemeenten: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.

Coördinator

Coördinator

Mijn naam is Ester Holman, single moeder van 3 geweldige jongvolwassen zoons. Sinds 1994 woon ik op de grens van Salland en Twente en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in het mooie Twentse land. Ik heb in mijn werkzame leven veel grote teams mogen begeleiden. Altijd stond daarin het verbinden en ontwikkelen van mensen centraal. 

Sinds enkele jaren heb ik naast mijn werk als teammanager ook gekozen voor het ondernemerschap. Een heerlijke combinatie.

Begin 2020 ben ik gestart als coördinator en verbinder van Bewust Twente. Hèt netwerk voor een duurzamer, gezonder en plezieriger samenleving. Als coördinator en inspirator zorg ik dat de lokale ondernemers bekender en zichtbaarder worden en daardoor meer klanten kunnen bedienen. En daarmee kunnen deze ondernemers datgene doen waar zij goed in zijn, vanuit hun passie!

Het is mijn doel om alles wat zich binnen het Twente afspeelt op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor alle Twentenaren, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker wordt dan ooit.

Voor jou?

Zoek je inspiratie, wil je kennis maken met of verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spiritualiteit en duurzaamheid? En wil je anderen ontmoeten die je helpen groeien in bewustzijn? 

vanuit REMiNDCT organiseer ik fijne ontmoetingen en evenementen die bijdragen aan deze ontwikkeling. Dat doe ik onder andere als verbinder en inspirator met professionals van Bewust Twente. Wat? Bijvoorbeeld inspirerende interviews, lezingen, workshops, bewuste wandelingen en festivals.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!