Wie zijn we

Bewust Twente

Bewust Twente, dat zijn we samen. Een lokaal netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Twente die je verder kan helpen.

Regio
De regio waar Bewust Twente actief is omvat de volgende gemeenten: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.

 

Coördinatoren

Coördinatoren

Wij, Tineke Veenstra en Caroline Steenbergen hebben in maart 2023 naast Bewust Achterhoek ook het coördinatorschap van Bewust Twente op ons genomen. Wij zijn allebei coach en hebben een gezamenlijk kantoor in Brummen. 

Meer weten? info AT bewusttwente DOT nl

 

 

 

 

 

 

 

Onze rechterhand in Twente

Onze rechterhand in Twente

Anneke Wilbers woont in Twente, is lid van Bewust Twente, maar was al jarenlang lid van Bewust Achterhoek toen zij nog in de Achterhoek woonde. Zij kent dus de ins en outs van het lidmaatschap van ons bewuste netwerk en is onze onmisbare hulp in Twente. Samen met ons bezoekt en ondersteunt zij de aanbieders en organiseert ze aciviteiten in Twente.