Zoek in de agenda van Bewust Twente


maart 2018

Thema avond: Hooikoorts

MA 19 mrt 19.30 uurNatuurgeneeskundelezing
Thema avond: Hooikoorts

Een interactieve lezing waarbij je zowel theoretisch als ook praktisch aan de slag gaat met het thema hooikoorts, om nieuwe inzichten en natuurlijke behandelwijzen te ontdekken.
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Esra TjemkesEnschede
Event Zijn wie je bent, Geniet je leven

ZA 24 mrt 10.00 uurCentra voor Bewustwordingworkshop
Event Zijn wie je bent, Geniet je leven

In één weekend ga je met een hoge groepsenergie oude programmeringen doorbreken en ervaren dat je werkelijk Jezelf mag zijn. Met alle leuke en gekke dingen, die jij, net als ieder ander mens hebt.
Spirit Coaching
Mahatma RevierApeldoorn
BIO-TOUCH workshops

ZA 24 mrt 10.00 uurOpleiding en Trainingworkshop
BIO-TOUCH workshops

Bio-TouchTM is een simpele en breed toepasbare methode die het zelfhelende vermogen van het lichaam bevordert. Het is een wetenschappelijk beproefde methode om o.a. stress te reduceren, bloeddruk te verlagen en het immuunsysteem te versterken.
FERIAL
Ferial MoelaertEnschede
Yoga voor Mantelzorgers - cursus van 7 bijeenkomsten

DO 29 mrt 10.00 uurYogacursus
Yoga voor Mantelzorgers - cursus van 7 bijeenkomsten

YOGA VOOR MANTELZORGERS - CURSUS Je werkt aan meer ontspanning, bewustwording en ondersteuning in zorgen voor jezelf door yoga en meditatie. Je ontdekt wat je los wilt laten en hoe je opnieuw verbinding kan maken.
Yoga Namo
Monique Siahaya- van WouweEnschede
Van Stress naar Innerlijke Balans

VR 30 mrt 11.00 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Van Stress naar Innerlijke Balans

We zijn vaak gewend om meer naar ons hoofd te luisteren dan naar de wijsheid van ons lichaam. Dat is zo jammer, want ons lichaam geeft ons continu waardevolle signalen. Velen zijn het contact met zichzelf en hun lichaam grotendeels kwijtgeraakt door omsta
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen
Ruimte voor je Dromen en Verlangens

ZA 31 mrt 10.30 uurCoaching - Diverse Coachingworkshop
Ruimte voor je Dromen en Verlangens

Wat belemmert je om je pad van geluk te bewandelen? Maak weer contact met die sprankeling in je. En krijg helder wat jou wezenlijk belemmert. Ik help je er graag bij.
Sandra Coachen Met Paarden
Sandra SlymAlbergen
Wandeling Eetbare Wilde Planten

ZA 31 mrt 13.30 uurNatuurbelevingworkshop
Wandeling Eetbare Wilde Planten

Eten uit de natuur is razend populair maar je moet wel weten wat je wel en niet kunt eten zo uit het bos of zelfs uit je eigen tuin.
Ware Natuur
Philip GortemakerHengelo
Open huis SumaQ - koers op vitaliteit

ZA 31 mrt 12.00 uurCentra voor Gezondheidszorgopen dag
Open huis SumaQ - koers op vitaliteit

In februari zal op de eerste verdieping van De Zandbree in Oldenzaal open huis worden gehouden. Er is dan informatie over orthomoleculaire geneeskunde, mindfulness, hoogsensitiviteit, heartmath, werken aan veerkracht en coaching via muziek.
SumaQ - koers op vitaliteit
Ellen SteenbeekeOldenzaal

april 2018

GRATIS Foek-it Challenge

MA 02 apr 10.00 uurCentra voor Bewustwordingcursus
GRATIS Foek-it Challenge

Hou jij met de hele wereld rekening behalve met jezelf? Dan pas je je maar aan en ben je niet vrij om te zijn wie je werkelijk bent. Jawel, als je meer voor jezelf kiest, wordt het leven leuk!
Spirit Coaching
Mahatma RevierThuis
Repair Cafe: Weggooien? Mooi niet!

WO 04 apr Circulaire economie evenement
Repair Cafe: Weggooien? Mooi niet!

Huisraad, kleding, elektrische apparaten, speelgoed, bijna alles kan hersteld en gerepareerd worden op een van de 18 Repair Cafés in Twente. Er is vast wel een Repair Café bij u in de buurt. Kijk op het overzicht in de bijlage.
Bewust Twente

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente