Zoek in de agenda van Bewust Twente


mei 2018

Reis langs de mysterien

ZA 26 mei 14.00 uurLevensbeschouwing en Religielezing
Reis langs de mysterien

Op de landelijke jaarvergadering van de Vereniging van Vrijzinnig Prostanten houdt gnosticus Jacob Slavenburg een lezing met de titel "Reis langs de mysterien". U gaat met een zak vol rijkdom naar huis.
Bewust TwenteAlmelo
ZINGEN met Hildegard von Bingen

ZA 26 mei 10.15 uurMuziek, Klank en Stemexpressieworkshop
ZINGEN met Hildegard von Bingen

Een workshop voor vrouwen die graag zingen en hun eigen wijsheid met hun stem willen verbinden aan de vaak tijdloze, wijze liederen van Hildegard von Bingen (1098 -1179). Zing je mee in een voormalige abdijkerk waar de kloostersfeer nog voelbaar is?
Heel de stem
Aimée F. Doudart de la GréeDeventer
De schoonheid van de behoefte in spreektaal

ZA 26 mei 13.00 uurCommunicatie en presentatiecursus
De schoonheid van de behoefte in spreektaal

Wil je gewone woorden vinden om op een verbindende manier met anderen in gesprek te gaan? Kom dan oefenen op 26 mei met andere VC beoefenaars, je verdiept je tevens in de energie en de schoonheid van de behoefte.
Wibbelink Training Scholing en Coaching
Antoinette Wibbelink-OosterwijkEnschede
Ga je mee de dag plukken?

ZO 27 mei 10.00 uurNatuurbelevingworkshop
Ga je mee de dag plukken?

Heb jij wel eens de dag geplukt? Zomaar, helemaal voor jezelf een dag plezier maken, en je dan, aan het einde van de dag, volkomen kalm en gelukkig voelen? Waarschijnlijk zul je, als je heel eerlijk bent, zeggen ´veel te weinig´.
Voel rust in je hoofd en lichaam - V.I.P.dag, meditatiecursussen, ontspannings-estafette
Astrid LeferinkFleringen
Familie Opstellingen

ZO 27 mei 13.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Familie Opstellingen

Systemisch werk: familieopstellingen, bedrijfsopstellingen, organisatieopstellingen, maatschappelijke opstellingen. Tosho Kooimans van Roots and Wings Opstellingenwerk heeft meer dan 14 jaar ervaring en is opgeleid door het Bert Hellinger Instituut.
Roots and Wings Opstellingenwerk
Tosho KooimansHengelo
Natuurtherapie im Schwarzwald

ZO 27 mei 18.00 uurRetraitesretraite
Natuurtherapie im Schwarzwald

De retraite in het Zwarte Woud. Hier kan je actief zijn met persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. De activiteiten: Wandelingen met de 4 natuurkwaliteiten, natuurervaringen met alle zintuigen, Natuurgeneeskundige therapie en creatieve beeldvorming.
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Esra TjemkesSchonach im Schwarzwald, Duitsland
8 weekse Mindfulness MBCT training

MA 28 mei 09.30 uurMindfulness & Compassietraining
8 weekse Mindfulness MBCT training

Mindfulness is een praktische en laagdrempelige manier om te leren omgaan met klachten van stress, piekeren, spanning, somberheid, niet lekker in je vel zitten, pijn, concentratieproblemen of gejaagdheid waardoor je meer van het leven kunt genieten.
Yoga en Mindfulness
Nicole GortOldenzaal

juni 2018

Streekmarkt Twente in Delden

ZA 02 jun 09.00 uurEten & Drinkenmarkt
Streekmarkt Twente in Delden

Wil je proeven wat Twente zo uniek maakt? Laat je inspireren en kom naar de Streekmarkt Twente in Delden. De gezellige sfeer en authentieke producten maken dit tot een van de mooiste boerenmarkten in het oosten van Nederland.
Bewust TwenteDelden
Happy Souls middag - DRU Yoga, Mantra, Stembevrijding en Tekenen Zaterdag middag in Hof Espelo

ZA 02 jun 12.45 uurRetraitescursus
Happy Souls middag - DRU Yoga, Mantra, Stembevrijding en Tekenen Zaterdag middag in Hof Espelo

Op zaterdagmiddag 2 juni verzorgen Elna Hulsebosch, José Bindels, Anneke Elfrink en Sasja van der Oord een “Happy Souls” middag.
YogaEnschede
Elna Hulsebosch-ObreenEnschede
PICASSO coaching

ZO 03 jun 12.00 uurCreativiteitworkshop
PICASSO coaching

Picasso Coaching maakt je vrijer en creatiever. Combinatie van schilderen en systemische coaching. Ook geschikt wanneer je denkt dat je niet kunt schilderen en graag vrijer wilt wilt worden in je creatieve expressie. Prettige manier van sparren.
Roots and Wings Opstellingenwerk
Tosho KooimansHengelo Ov

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente