Het is JOUW tijd, de wereld heeft het nodig!

‘Ik voel dat de wereld aan het veranderen is en dat de wereld licht en liefde nodig heeft’, zei een liefdevolle, bescheiden vrouw kortgeleden bij mij in de praktijk.

Een bescheiden vrouw, zich bewust van een aantal van haar kwaliteiten, maar nog (te) voorzichtig om ermee naar buiten te komen.

‘Ik voel dat ik het in me heb, en gehoor geven aan dit gevoel, is belangrijker dan al het andere!’

Mijn hart maakt een sprongetje want ook ik herken dit gevoel maar al te goed. En niet alleen bij mezelf, maar hoor het ook van andere mensen die ik op mijn pad en in de praktijk tegenkom.

Die innerlijke roeping, je innerlijke stem. Het lijkt dat je een deel van jezelf ontkent of weg moet stoppen als je er geen gehoor aan geeft. Het lijkt vanuit diep van binnen te komen… en vroeg of laat kun je niet anders, het MOET eruit, je MOET er iets mee doen.

Dit is de stem van je hart, je ‘IK’, je ZIJN.

Het stukje ZIJN dat met een reden naar aarde is gekomen.

Je merkt dat niet iedereen in je omgeving zich hierin herkent, maar als dit voor jou geldt, weet je precies wat ik bedoel.

Dat ZIJN in jou is uniek, van jou is er maar één… en er zal ook nooit meer iemand als jij komen.

Het kan eenzaam voelen soms, alsof jij de enige bent. Maar dat is niet zo. Je mag mensen om je heen verzamelen waarmee je je verbonden voelt; gelijkgestemden die een soort gelijke innerlijke roep hebben. Het kan eng zijn om die stap te nemen, jij bent daarin niet de enige.

Of misschien is het voor jou niet de eerste stap en sta je al stevig, maar heb je het gevoel dat er nog meer is, nog een laag dieper.

Herken jij je hierin? Hoera!

beeld van Lorri Acott

Het is namelijk tijd om gehoor te geven aan die roep van binnenuit. Het is tijd om het licht en de liefde in jezelf te vergroten en omarmen, vanuit je kracht te staan en daarmee je leven te veranderen. En door bij jezelf te beginnen, jezelf toe te staan helemaal te stralen en te schijnen van binnenuit, zal je de wereld ook veranderen!

Want het klopt, de wereld is aan het veranderen, er is veel onrust. Maar al deze onrust mag naar boven komen om gezien, gehoord, erkend en geheeld te worden. Want vanuit chaos kunnen nieuwe dingen ontstaan… dit gebeurt niet als alles vlekkeloos verloopt.

Dus lief mens, waar wacht jij  nu nog op? Je bent het waard, je mag er zijn, je mag het voor jezelf doen, of voor het grotere geheel. De wereld heeft het nodig!

Je mag zelf de verandering worden die je graag zou willen zien in de wereld.

 

Liefs Henrike

Henrike Schotman

De Magische Kracht

coaching en counseling

Nijverdal

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...