Coaching in LOSLATEN

Nova Holos
Borne

In een coaching traject, bij voorkeur bij jou thuis, bekijken we dat wat jou dwars zit in het licht van loslaten. We werken toe naar het in overeenstemming brengen van jouw verlangens met je gedrag, denken, voelen en zijn.

In een coaching traject, bij voorkeur bij jou thuis, bekijken we dat wat jou dwars zit in het licht van 'loslaten'.
We werken toe naar het in overeenstemming brengen van jouw verlangens met je gedrag, denken, doen en zijn.

Als je patronen en overtuigingen hebt die jou niet meer dienen, is de kans groot dat je je niet goed voelt, je niet het door jou gewenste gedrag vertoont en veel dingen denkt die jou niet verder helpen. Zo kan jij niet zijn wie jij wilt zijn.

Met het in overeenstemming brengen van die facetten, door middel van inzicht verkrijgen in wat jou vastzet en op welke manier dat gebeurt, kan je komen tot verandering.

Het leven is maar kort, we maken ons vaak veel zorgen en brengen veel tijd door met denken over het verleden en/of over de toekomst. Hier kan je door middel van training enorme stappen in zetten waardoor er weer ruimte ontstaat om te zijn in het NU. Hoe mooi is dat...

Voor verdere oefening en integratie geef ik training in eigen praktijkruimte en aan de Volksuniversiteit. De volledige agenda van mijn aanbod vind je hier:  snovaholos/agenda/

Over Nova Holos

Mijn naam is Anne Lodewijkx en mijn passie is mensen helpen in beweging te komen met praktische, mentale en emotionele begeleiding in hun groei en verandering.

In mijn praktijk speelt LOSLATEN een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Denk aan verloren of zieke dierbaren, beperkende patronen en overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. 

Ik houd ervan om te faciliteren, zodanig dat door los te laten, ruimte gemaakt wordt voor jezelf. Met een groter bewustzijn van je eigen manieren van niet-loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Zodat je jezelf niet meer tegenhoudt en meer kunt genieten. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

Mijn werkstijl is intuïtief en bevat onder andere NLP-invloeden, EFT, energetisch werk, meditatie, mindfulness, visualisaties en lichaamswerk. Allerlei werkvormen die kunnen bijdragen aan het loslaten van al wat niet meer dient, heb ik onderzocht, ondergaan, mij in geschoold en draag ik graag over.

Anne Lodewijkx


Nova Holos

Anne Lodewijkx

Mekkelhorstweg 21
7623AE Borne

Coaching in LOSLATEN