Voel je (weer) thuis in je lichaam

Praktijk Sandra Botter
Geesteren

Ben je jezelf even kwijt? En zit je even wat minder lekker in je vel? Loop je vast in één van jouw systemen - werk, thuis, vrienden, etc? Dan kijk en voel ik graag met je mee.

Voel je je vermoeid, opgebrand en/of heb je last van lichamelijke klachten? Ik kan je op weg helpen door middel van coaching of één van de vormen van massages die ik aanbied:  Indiase hoofdmassage, voetmassage en helende energetische massage. Het gaat in alle gevallen om een ontspanning te bewerkstelligen, waardoor je systeem geheeld kan worden. Het lichaam komt in balans, afvalstoffen worden afgevoerd, klachten op allerlei gebied worden aangepakt en behandeld.

 

Over Praktijk Sandra Botter

Ik ben Sandra Botter-Oosterik, geboren in Saasveld en nummer 14 van de 15 kinderen. Ik heb 5 broers en 9 zussen. Ik heb het prima gehad bij mijn ouders en broers en zussen dat zal ik niet ontkennen maar op vele momenten heb ik voor mijn gevoel flink moeten vechten om een beetje aandacht en liefde.

Ik zag, wist en voelde toen al veel dingen die anderen niet zagen of voelden. Er werd me altijd gezegd “Äch hoal ie oe ma still ie denkt dat ie altijd alles better wet”. Nou ja, inderdaad dat klopt dat gevoel. Dat had ik ook doordat ik alles zag én voelde. Ik voelde me afgewezen en niet serieus genomen ik merkte dat ik me daardoor erg onzeker en eenzaam heb gevoeld. Ik had letterlijk en figuurlijk het gevoel altijd achteraan te moeten staan en aan te sluiten.

Maar ik heb de wonden van mijn verleden niet mijn toekomst laten bepalen.


Praktijk Sandra Botter

Sandra Botter

Kampboerlaan 6
7678VV Geesteren

Voel je (weer) thuis in je lichaam