Ontdek wie je ten diepste bent en creëer dan het leven dat écht bij jou past.

RenesanS
Haaksbergen

Gesprekken met René geven inzicht, inspiratie en momenten van ‘even de tijd niet meer voelen’. Hij neemt je mee op reis naar jouw innerlijk weten, zodat je in jezelf kunt ontdekken wat er voor jou écht toe doet. Een oprecht betrouwbare gids.

Als coach en sparringpartner help ik jou ontdekken wat jij diep van binnen écht wilt en reik jou handvatten aan waarmee je datgene ook daadwerkelijk kunt gaan waarmaken. Tijdens dit proces word jij je dus langzaam maar zeker bewust hoe jij ‘gelukkig én succesvol’ kunt zijn. Tenminste, als jij de moed hebt om met jezelf aan de slag te gaan.....

De benodigde moed kun je putten uit jouw innerlijk weten. Als jij een sterke behoefte voelt aan een echte verandering in jouw leven, een verandering die je diep van binnen wenst en die zo sterk voelbaar is, dat je dit verlangen niet langer wilt (of kunt) onderdrukken, dan ben ik beschikbaar als jouw gids.

De moeilijkste stap is om daadwerkelijk hulp te vragen. Misschien omdat je is geleerd dat hulp vragen een teken van zwakte is. Weet dan dat hulp vragen géén teken van zwakte is, maar juist een teken van kracht. Je toont namelijk de moed om het beste uit jezelf te halen. En dit doe je niet omdat het (van een ander) moet, maar omdat jij het wilt!

Kortom: Ben je er aan toe om de verantwoordelijkheid te nemen voor het geluk in jouw leven? En durf jij de eerste stap te zetten? Wacht dan niet langer en plan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.


René Bussink

Over RenesanS

Voor mensen die een sterke behoefte hebben aan een echte verandering in hun leven, een verandering die ze diep van binnen écht wensen en die zo sterk voelbaar is, dat ze dit verlangen niet langer willen en/of kunnen onderdrukken, ben ik als gids beschikbaar tijdens deze 'ontdekkingsreis naar binnen'.

Uit eigen ervaring weet ik dat de moeilijkste stap is om daadwerkelijk hulp te vragen. Misschien vind jij diep van binnen wel dat hulp vragen een teken van zwakte is. Tegelijkertijd ben je zelf waarschijnlijk ook een professional die anderen adviseert. Je weet dan dat hulp vragen géén teken van zwakte is, maar juist een teken van kracht. Je toont namelijk de moed om het beste uit jezelf te (laten) halen. En dit doe je niet omdat het (van een ander) moet, maar omdat jij het wilt!

Weet ook dat het mijn passie is om jou daarbij te helpen. Als we samen aan de slag gaan, dan zul je gaan ontdekken waar jij als mens én professional écht enthousiast van wordt, zodat je weer zeker wéét dat jij je energie besteed aan datgene waar jij gelukkig van wordt. Daarna gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je daarmee ook ‘succesvol’ wordt. Dus als jij de moed hebt om aan de slag te gaan, dan ontmoet ik je graag.

Kortom: Ben je er aan toe om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven? En durf jij de eerste stap te zetten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik help je graag.


RenesanS

René Bussink

Sterkerstraat 16
7481JW Haaksbergen

Lid van beroepsvereniging

Ontdek wie je ten diepste bent en creëer dan het leven dat écht bij jou past.