Petra Jongschaap

Petra Jongschaap
Enschede

Vanuit Rust, Kracht, Authenticiteit en een stukje Vrijheid help ik jou om uit je hoofd te komen en te gaan voelen wat echt bij je past. Van denken naar voelen, naar geïnspireerde actie!

Ik ben hier om jou vanuit mijn hart te ondersteunen en te begeleiden bij jouw groei. Door mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, kom ik steeds dichter bij mijn authentieke zelf, ervaar ik zelfliefde, voel ik innerlijke rust en sta ik positief en zelfverzekerd in het leven. Wil jij dat ook? Laten we samen op reis gaan!

Vanuit Rust, Kracht, Authenticiteit en een stukje Vrijheid help ik jou om uit je hoofd te komen en te gaan voelen wat echt bij je past. Van denken naar voelen, naar geïnspireerde actie!

* Individuele (life) coaching* Loopbaan- en ontwikkeladvies professionals* Ziel & Zakelijkheid verbinden* Trainingen in bewustwording en energiewerk* Meerdaagse retreats

Bijzonderheden

Voor een gratis Aura analyse of lichaamsscan, bezoek snel mijn website. Vraag hem vandaag nog aan! Ik spreek je dan snel, leuk!

Over Petra Jongschaap

Iets over mijzelf

Ik voel mij een pionier, die op weg is naar een nieuwe manier van leven in deze bijzondere tijd. Ik weet hoe moeilijk het is om los te komen van oude structuren en situaties waarvan je weet dat ze  niet goed voor je zijn, het je leegtrekt aan energie en je toch blijft hangen, totdat er een moment komt dat je (eventueel gedwongen) moet veranderen.

Herken je dat? Dat je wakker wordt en denkt: Hoe ben ik hier in godsnaam beland? En dan die vragen die steeds terugkomen, Wie ben ik? Wat wordt nu mijn volgende stap? Wat past nu echt bij mij? Waar ben ik echt goed in? Wat is mijn passie? Waar word ik eigenlijk blij van? Wat houdt me tegen om dat te gaan DOEN?

De stappen die ik de afgelopen tijd heb gezet, hebben er voor gezorgd dat ik meer vreugde en vrijheid ervaar in mijn leven.

Ik dacht altijd een oplossing te weten of te kunnen bedenken, maar ik heb ontdekt dat dat niet werkt. Echte verandering komt van binnenuit en daar is rust voor nodig, om jouw innerlijke stem, de stem van jouw hart te kunnen horen en vertrouwen. De weg van hoofd naar hart om zo te ontdekken wat echt bij je past.

Ik geloof dat je alleen anderen kunt helpen met processen die je zelf doorlopen hebt. Jouw levenslessen.

De rode draad daarin voor mij is mijn waarheid durven spreken en leven, ik weet als geen ander hoe lastig dat kan zijn. Omgaan met angst, die je soms letterlijk verlamd. Hoe fijn is het om in een veilige setting de eerste stappen te zetten?

Wat ik ook ontdekt en doorleeft heb is het proces van op zoek zijn naar jezelf in relaties en die uiteindelijk vinden in jezelf. Een paar voorbeelden:

-          Van loondienst HR Manager naar Diginomad

-          Van koophuis naar de wijde wereld in gaan met Camperbus en mijn pup Bella

-          Van afhankelijk naar eigen regie

-          Van kameleon naar automomie

Mijn visie op het leven

Het leven is in mijn ogen bedoeld om vanuit vreugde, lichtheid, gelijkwaardigheid, vrijheid, overvloed, liefde te leven. In harmonie tussen de mensen, dieren, planten en andere wezen op deze planeet.

Wij groeien en ontwikkelen ons om onze hoogste potentie te leven. Wij ondersteunen en begeleiden elkaar op ons levenspad en weten dat ieder moment, iedere situatie en iedere ontmoeting een les in zich draagt


Petra Jongschaap

Petra Jongschaap

Waldeckstraat 35
7513BR Enschede

Petra Jongschaap