Ik help jou om jouw waarheid te spreken en te leven !

Petra Jongschaap
Enschede

Ik ben hier om jou vanuit mijn hart te ondersteunen en begeleiden bij jouw groei. Ik heb van mijn passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling mijn werk gemaakt en ik nodig je van harte uit een kijkje te nemen!

Ik ben hier om jou vanuit mijn hart te ondersteunen en te begeleiden bij jouw groei. Door mijn passie voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling, kom ik steeds dichter bij mijn authentieke zelf, ervaar ik zelfliefde, voel in innerlijke rust en sta ik positief en zelfverzekerd in het leven. Wil jij dat ook? Laten we samen op reis gaan! 

Ik organiseer workshops, trainingen en evenementen gericht op groei en ontwikkeling. Ik werk zowel 1 op 1 en in kleine groepen, zodat ik de verbinding kan houden en echt de diepte in kan gaan. Ik werk holistisch en organiseer regelmatig events om je te inspireren over wat je zelf kunt doen om jouw energie te verhogen, zodat jouw leven lichter en vrijer wordt.

Ik kan je helpen om jouw waarheid te spreken en te leven en weet als geen ander hoe je meer uit je hoofd in je hart komt. En ook welke obstakels je tegen kunt komen en hoe daarmee om te gaan. Spreekt dit je aan, vraag dan een vrijbliijvend adviesgesprek aan via mijn website. 

- Laten we samen op weg gaan naar een vrijer en blijer hart -

Over Petra Jongschaap

Iets over mijzelf

Ik voel mij een pionier, die op weg is naar een nieuwe manier van leven in deze bijzondere tijd. Ik weet hoe moeilijk het is om los te komen van oude structuren en situaties waarvan je weet dat ze  niet goed voor je zijn, het je leegtrekt aan energie en je toch blijft hangen, totdat er een moment komt dat je (eventueel gedwongen) moet veranderen.

Herken je dat? Dat je wakker wordt en denkt: Hoe ben ik hier in godsnaam beland? En dan die vragen die steeds terugkomen, Wie ben ik? Wat wordt nu mijn volgende stap? Wat past nu echt bij mij? Waar ben ik echt goed in? Wat is mijn passie? Waar word ik eigenlijk blij van? Wat houdt me tegen om dat te gaan DOEN?

De stappen die ik de afgelopen tijd heb gezet, hebben er voor gezorgd dat ik meer vreugde en vrijheid ervaar in mijn leven.

Ik dacht altijd een oplossing te weten of te kunnen bedenken, maar ik heb ontdekt dat dat niet werkt. Echte verandering komt van binnenuit en daar is rust voor nodig, om jouw innerlijke stem, de stem van jouw hart te kunnen horen en vertrouwen. De weg van hoofd naar hart om zo te ontdekken wat echt bij je past.

Ik geloof dat je alleen anderen kunt helpen met processen die je zelf doorlopen hebt. Jouw levenslessen.

De rode draad daarin voor mij is mijn waarheid durven spreken en leven, ik weet als geen ander hoe lastig dat kan zijn. Omgaan met angst, die je soms letterlijk verlamd. Hoe fijn is het om in een veilige setting de eerste stappen te zetten?

Wat ik ook ontdekt en doorleeft heb is het proces van op zoek zijn naar jezelf in relaties en die uiteindelijk vinden in jezelf. Een paar voorbeelden:

-          Van loondienst HR Manager naar Diginomad

-          Van koophuis naar de wijde wereld in gaan met Camperbus en mijn pup Bella

-          Van afhankelijk naar eigen regie

-          Van kameleon naar automomie

Mijn visie op het leven

Het leven is in mijn ogen bedoeld om vanuit vreugde, lichtheid, gelijkwaardigheid, vrijheid, overvloed, liefde te leven. In harmonie tussen de mensen, dieren, planten en andere wezen op deze planeet.

Wij groeien en ontwikkelen ons om onze hoogste potentie te leven. Wij ondersteunen en begeleiden elkaar op ons levenspad en weten dat ieder moment, iedere situatie en iedere ontmoeting een les in zich draagt


www.petrajongschaap.nl

Petra Jongschaap


Enschede

Ik help jou om jouw waarheid te spreken en te leven !