Praktijk GROEIINZICHT voor balans in werk en leven

GROEIINZICHT
Delden

Dichtbij jezelf | Inzicht | Hartcoherentie | Lichaamswijsheid | Persoonlijke ontwikkeling | Balans in werk en leven | Hooggevoeligheid | Ik help je om te groeien en tot inzicht te komen in wie jij bent.

“Je hebt geen toverkracht nodig om je leven te veranderen.
Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf."
J.K. Rowling

Ben je toe aan een nieuwe aanpak? Benieuwd naar hoe je bestaande patronen kunt ontgroeien? Wil je anders kunnen omgaan met dezelfde situatie? In je rol als ouder, werknemer of in je dagelijkse leven?

​Dat inzicht kan ik je bieden. Bij Groeiinzicht staat persoonlijk inzicht centraal. In een aantal individuele gesprekken gaan we samen aan de slag. Zodat je inzicht in je leven krijgt en nieuwe keuzes kunt maken. Zo kom je in je eigen kracht te staan.

Over GROEIINZICHT

Mijn naam is Renate ter Keurs en ik werk holistisch als Integraal therapeut en persoonlijke coach.​
Voor mij staat de persoonlijke groei van mensen centraal. Door verschillende methoden en technieken te bestuderen en situaties en gedrag vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, heb ik een eigen methode ontwikkeld en kan zo maatwerk leveren voor verschillende levensvragen.

Het gedrag van mensen interesseert me. Ik ben altijd benieuwd naar patronen, hoe dingen met elkaar samenhangen. Hoe het één het andere beïnvloedt. En vooral naar welke patronen mensen ontwikkelen! Voor zichzelf en in relatie tot anderen en hun omgeving. Waarom mensen doen wat ze doen. Wat heeft invloed op het gedrag van iemand en is er een manier om zelf invloed uit te oefenen om meer balans te ervaren?

Mijn passie is om met jou op zoek te gaan naar jouw patronen. Om de patronen die voor jou helpend zijn te omhelzen en te accepteren en de patronen die niet functioneel zijn te veranderen en te ontwikkelen. We gaan voorbij wat je al kende op weg naar groei en ontwikkeling. Of je nu beter wilt presteren of promotie wilt maken in je werk, van werk wilt veranderen, effectiever wilt communiceren, of meer diepgaande relaties wilt aangaan.... Dat zijn allemaal voorbeelden van vraagstukken waarmee ik graag met jou aan de slag ga.

Ik wens je groei toe;
blijf dicht bij jezelf, kies je eigen pad
en vertrouw op je eigen kracht en talenten.

 

 


Groeiinzicht

Renate ter Keurs

Hengelosestraat 26
7491 BR Delden

Praktijk GROEIINZICHT voor balans in werk en leven