Coaching, EMDR, Systeemtherapie, maya-astrologie, Bio-energetisch werken


Nijverdal

Puur is een praktijk voor psychosociale hulpverlening. Kinderen en jongeren worden vanuit de Gemeente begeleid, hierdoor worden zij vanuit de Jeugdwet bekostigd. Volwassenen kunnen deels vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Jij staat centraal! Van hieruit kijken we systemisch en nemen we je gezin, relatie en/of schoolomgeving mee indien nodig. Je cognitieve ontwikkeling, combineren we met je emotionele, fysieke en spirituele zijn. Alles is met elkaar verbonden en iedereen is uniek. Waar het omgaat is dat jij hoofd en hart verbindt. Hiervoor is het vaak nodig dat we anders gaan denken en kijken. In dit proces ondersteunen we je graag richting puur leven, gezondheid, vrijheid en verbinding. 

#hartsgedragenouderschap #authenticiteit #zelfheling

Over

Sandra is vanaf 2013 werkzaam binnen de praktijk van Puur. Haar expertise ligt bij ouderschap, kinderen en jongeren. Ze heeft daarnaast bijna 25 jaar in het onderwijs gewerkt. Nu heeft ze vanuit de non-duale visie haar eigen methodiek ontwikkeld. Hierin komen de interventies vanuit de holischtische hulpverlening, oude spirituele Maya wijsheid en nieuwste bio-energetische kwamtum-wetenschap samen in de behandeling.

Hans is vanaf 2016 als Psycho-Dynamische Therapeut werkzaam in de praktijk. Zijn expertise ligt bij Relatietherapie, EMDR, Systemisch werken en Oplossingsgericht Coachen. Ook hij is jarenlang werkzaam in het onderwijs geweest.


Puur Therapie en Coaching

Sandra Bolte-Schutte en Hans Bolte

Beethovenlaan 226
7442 HH Nijverdal

Lid van beroepsvereniging

Coaching, EMDR, Systeemtherapie, maya-astrologie, Bio-energetisch werken