Genezing van oude fysieke pijn

Anneke Wilbers
Enter

Genezer van oude pijn. Soepelheid in lijf en leven maakt dat je meer energie overhoudt voor wat en wie belangrijk is voor jou. Ik breng je weer in contact met jouw lijf- en levenswijsheid. Oude pijnklachten mogen nu verminderen of verdwijnen.

Verwacht van mij eerlijkheid, helder weten en liefdevolle helende krachten om aan te pakken wat nu misschien onmogelijk lijkt.

De 'bijvangst' van verminderde pijn is dat jij meer energie overhoudt voor dat wat je van harte doet én dat je een prettiger mens bent voor jezelf en  je omgeving. Je hele leven kan er op vooruit gaat; je werk, geld, je relatie met je medemens....

Wat heb je te verliezen behalve het leven dat je NU leidt?

Wat ik je bied is het pad naar innemen van je eigen plek, zijn wie je bedoeld bent te zijn. Bel of mail me om eens (gratis) te sparren.

Over Anneke Wilbers

Als kind dacht ik dat het leven altijd mooi zou blijven, ik was een vrolijke spring-in-‘t-veld. Dat werd al anders op de ‘lagere school’. Heel vroeg en vaak had ik te maken met verlies, ik werd onzeker en ik had jarenlang depressieve buien.

Ik vocht mijn leven lang - met name met mezelf - en intussen weet ik dat het echt makkelijker kan!

Pleasen en je altijd maar aanpassen om er bij te horen werkt niet, misschien heb ook jij dat al gemerkt. Wat wel werkt is jezelf leren kennen en waarderen, met al je eigen-aardigheden en kronkels. Alle moed en lef uit de diepte tevoorschijn halen voor acceptatie en heling doet goed!

Mijn gevoeligheid kwam in de loop van jaren meer en meer naar boven drijven. Gelukkig bracht dit ook de mogelijkheden mee die ik mocht eigen maken om jou te kunnen begeleiden op de intens mooie weg naar jezelf.


Anneke Wilbers

Anneke Wilbers

Hogebrink 9A
7468 CB Enter

Genezing van oude fysieke pijn