Als je doet wat je écht leuk vindt, hoef je nooit meer te werken! Ghandi

RenesanS
Haaksbergen

Aangenaam, mijn naam is René Bussink en ik doe niets liever dan mensen die diep van binnen weten dat er (veel) meer in hen zit, laten ervaren hoe ze ‘de taal van hun gevoel’ kunnen gebruiken om op een heel natuurlijke wijze zichzelf te worden.

Vanuit mijn (ego-gedreven) ambitie heb ik me in het eerste deel van mijn carrière ontwikkeld tot manager en directeur bij diverse advies- en ingenieursbureaus. Maar ook al was ik hierin behoorlijk succesvol, desondanks had ik altijd het knagende gevoel gehad dat er iets essentieels ontbrak. Het volgen van diverse trainingen en opleidingen leidde wel tot meer promoties, maar het knagende gevoel bleef. 

Totdat ik in aanraking kwam met een coachmethodiek die me bewust maakte van de oorzaak van dat knagende gevoel en mij handvatten bood om te begrijpen wat mijn gevoel mij duidelijk wilde maken. Dat was het begin van mijn carrièreswitch en gaandeweg heb ik me ontwikkeld als coach voor ambitieuze professionals die ook met dat knagende gevoel worstelen. Sindsdien gebruik ik deze unieke coachmethodiek in mijn eigen coachpraktijk en leer ik ambitieuze professionals (die aan alles voelen dat er meer in hen zit, maar die het maar niet lukt om dit eruit te halen) hoe ze met veel minder moeite én met veel meer plezier wél het gewenste resultaat kunnen behalen.

Wil je direct de eerste stap zetten om dat knagende gevoel op te lossen? Download dan mijn gratis E-boek via mijn website.

Over RenesanS

Voor mensen die een sterke behoefte hebben aan een echte verandering in hun leven, een verandering die ze diep van binnen écht wensen en die zo sterk voelbaar is, dat ze dit verlangen niet langer willen en/of kunnen onderdrukken, ben ik als gids beschikbaar tijdens deze 'ontdekkingsreis naar binnen'.

Uit eigen ervaring weet ik dat de moeilijkste stap is om daadwerkelijk hulp te vragen. Misschien vind jij diep van binnen wel dat hulp vragen een teken van zwakte is. Tegelijkertijd ben je zelf waarschijnlijk ook een professional die anderen adviseert. Je weet dan dat hulp vragen géén teken van zwakte is, maar juist een teken van kracht. Je toont namelijk de moed om het beste uit jezelf te (laten) halen. En dit doe je niet omdat het (van een ander) moet, maar omdat jij het wilt!

Weet ook dat het mijn passie is om jou daarbij te helpen. Als we samen aan de slag gaan, dan zul je gaan ontdekken waar jij als mens én professional écht enthousiast van wordt, zodat je weer zeker wéét dat jij je energie besteed aan datgene waar jij gelukkig van wordt. Daarna gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat je daarmee ook ‘succesvol’ wordt. Dus als jij de moed hebt om aan de slag te gaan, dan ontmoet ik je graag.

Kortom: Ben je er aan toe om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven? En durf jij de eerste stap te zetten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik help je graag.


RenesanS

René Bussink

Sterkerstraat 16
7481JW Haaksbergen

Lid van beroepsvereniging

Als je doet wat je écht leuk vindt, hoef je nooit meer te werken! Ghandi