HorSense Opleidingen tot coach die werken met paarden | Diepenheim

U bent geïnteresseerd in het begeleiden en coachen van anderen. U heeft de wens uzelf op professionele wijze te ontwikkelen tot coach. Wilt u weten hoe u met succes de effectiviteit van anderen kunt vergroten? Wilt u de verschillende coachingstechnieken en -instrumenten effectief kunnen hanteren en weten hoe u anderen echt in beweging kunt brengen? Dan is de opleiding ‘Excellent Coach’ tot gecertificeerd Coach met Paard als Spiegel’ zeker iets voor u!

HorSense staat ervoor dat u allereerst als goede coach wordt opgeleid met vervolgens de expertise het paard als hulpmiddel.

De opleidingen worden in Diepenheim en Deurne aangeboden.

Over Jeannet Smulders | Diepenheim

Jeannet Smulders (oprichter van Ita Est coachbureau en partner van HorSense)
Sinds 1995 is Jeannet (1965) actief met het trainen en coachen van vooral medewerkers in de gezondheidszorg. Werken met mensen is altijd haar passie geweest. Als trainer is zij geschoold vanuit het BVE-veld. Zij is in het bezit van een 2e graads lesbevoegdheid. Jeannet richtte Ita Est in 2007 op. In 2009 heeft zij naast Ita Est, samen met Frans Jaspers, HorSense de school voor coaches die werken met paarden opgericht.
Jeannet is geregistreerd coach bij de NOBCO. Daarnaast heeft zij het diploma voor stresscounselor in haar bezit. Tijdens het coachingsproces en trainingen gebruikt zij de reflectie van het paard.
Inspireren, creëren en realiseren zijn kenmerkend voor haar werkwijze.

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente