lezingen, workshops en cursussen over loslaten, grenzen stellen en werken aan patronen & overtui | Borne

Op verschillende locaties en ook in-company geeft Nova Holos training. In de vorm van lezingen, workshops en cursussen komen thema's als loslaten, grenzen stellen en het omgaan met patronen en overtuigingen aan bod.

In de trainingen wordt o.a. gesproken over en gewerkt aan alle facetten die verwant zijn aan loslaten. Denk aan acceptatie, vertrouwen, vergeving, mindset en nog veel meer. Bij moeite met loslaten komt vaak het niet kennen danwel moeilijk kunnen aangeven van eigen grenzen kijken. En dat omdat we allen grotendeels bepaald worden door -veelal- onbewuste patronen en overtuigingen. Maar wat niet bewust is kán bewust gemaakt worden. Met oefening en geduld. Waarna het mogelijk is om te veranderen en lichter door het leven te gaan.

Over Anne Lodewijkx | Borne

Mijn naam is Anne Lodewijkx en mijn passie is mensen helpen in beweging te komen met praktische, mentale en emotionele begeleiding in hun groei en verandering.

In mijn praktijk speelt LOSLATEN een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Denk aan verloren of zieke dierbaren, beperkende patronen en overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. 

Ik houd ervan om te faciliteren, zodanig dat door los te laten, ruimte gemaakt wordt voor jezelf. Met een groter bewustzijn van je eigen manieren van niet-loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Zodat je jezelf niet meer tegenhoudt en meer kunt genieten. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

Mijn werkstijl is intuïtief en bevat onder andere NLP-invloeden, EFT, energetisch werk, meditatie, mindfulness, visualisaties en lichaamswerk. Allerlei werkvormen die kunnen bijdragen aan het loslaten van al wat niet meer dient, heb ik onderzocht, ondergaan, mij in geschoold en draag ik graag over.

Anne Lodewijkx

Agenda Nova Holos


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!