Voel rust in je hoofd en lichaam | Ootmarsum

Dat hoofd van jou wil ook nooit eens stil zijn, altijd zijn er die gedachten. Zoveel dat ze je ook nog wel eens uit je slaap willen houden. ‘Ga dan toch mediteren’ , wordt er tegen je gezegd wanneer je vertelt hoe druk het soms kan zijn in je hoofd. Ja, leuk, hoe dan?

Een uur stilzitten en nergens aan denken zeker?

Gelukkig zijn er veel manieren om te mediteren en hoef je helemaal geen uur in stilte en gedachteloos te zitten. Iedereen kan mediteren, jij ook. Je gedachten tot rust brengen en ontspannen in slaap vallen.

Wist je dat meditatie de stresshormonen in je lichaam vermindert en ook je bloeddruk verlaagt? Daardoor kalmeert jouw lichaam en kan het zich herstellen van de spanning die je, gedurende een dag, toch vaak opbouwt. En dat is dan alleen nog maar het fysieke gevolg.

Door regelmatig te mediteren leer je jezelf steeds beter kennen en je krijgt meer overzicht over je leven. Ik stel ook geregeld een vraag aan mijn onbewuste voordat ik ga mediteren. Regelmatig kom ik met een antwoord op deze vraag uit de meditatie. Mediteren brengt je, als het ware, bij je eigen wijsheid.

Een aantal keren per jaar geef ik een meditatiecursus in Ootmarsum. De ervaring van de deelnemers lees je op mijn site. Daarnaast geef ik ook een aantal keren per jaar een ontzettend leuke ontspannings-estafette. 

 

 

 

Over Astrid Leferink | Ootmarsum

Ben je die drukte in je hoofd zat en wil je weer ontspannen in het leven staan? Weten wat je kunt doen om rust in je hoofd en lichaam te hebben en dat gewoon iedere dag?

Ben jij iemand die rust in je hoofd en lichaam wilt hebben en herken je jezelf in de volgende punten?

- Je hoofd staat nooit stil, je gedachten struikelen regelmatig over elkaar heen

- Je gedachten houden je geregeld uit je slaap

- Je hebt het gevoel dat je geen controle over je gedachten hebt

- Je hebt geregeld last van pijn in je nek en in je schouders

- Je wilt weer lekker slapen

- Je wilt controle krijgen over je eigen gedachten

- Je wilt je lekker ontspannen voelen in je hoofd en lichaam

- Je wilt meer genieten van het leven

- Je wilt weten hoe je dit voor elkaar krijgt

Dan ben je op de juiste plek

Iedereen wil graag rust in het hoofd en lichaam. Gewoon de dingen doen vanuit een ontspannen houding en genieten van het leven. Zonder daar iedere keer weer uitgehaald te worden door stressvolle gedachten. Je vraagt je af of je die rust ooit kunt bereiken.

Zo gaat dat heel vaak hoor. Je staat daar echt niet alleen in. Heb jij binnenkort weer een ontspannen houding, rust in je hoofd en geniet je weer van het leven?

Voel rust in je hoofd en lichaam - V.I.P.dag, meditatiecursussen, ontspannings-estafette
Astrid Leferink

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente