Rilana Altena - Firestarter | Hengelo

Wat kan ik, Rilana Altena, voor jou betekenen?

Kom je niet verder, voel je je gestrest, slaap je slecht of heb je weinig energie?
Wil je meer in je leven, werk en/of onderneming, maar weet je niet hoe daar te komen?
Zorg jij altijd voor een ander, vergeet je jezelf en wil je dit niet meer?
Ben je toe aan verandering toe in je leven, maar loop je vast?

Ik adviseer je en help je met de maan als inspiratie. De maan geeft duidelijk aan waar je mee worstelt, waar je kunt groeien, waar je talenten liggen en nog veel meer. Of je nu weerstand ervaart, niet meer slaapt of je dromen wilt laten uitkomen?

De energie van maan stuurt het eb en vloed op onze aarde aan. De mens bestaat uit meer dan 70% uit water. Logischerwijs heeft de maan dan ook invloed op ons, als mens. Dat is ook te ervaren rond de volle maan, mensen slapen slechter, er worden meer kinderen geboren. Sinds ik leef met de maan, is mijn leven volledig, in positieve zin, veranderd. Vanuit die ervaring en jarenlange studie, naast mijn werkervaring als coach, trainer en wetenschapper vertaal ik de invloed van de maan in concrete adviezen aan jou. Dit helpt jou om de goede keuzes te maken in jouw leven als ondernemende vrouw.

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Over Rilana Altena | Hengelo

Mijn naam is Rilana Altena, Levenstransformatie expert en orthopedagoog, geboren in 1975 en wonend met mijn gezin, man Richard, bonusdochter Pien en hond Nell, in het mooie Twente. Mijn passie is om ondernemende vrouwen, die heel erg druk zijn met het hoog houden van alle ballen en zichzelf vergeten, te helpen zichzelf te helen, door de transformatie te maken naar het houden van zichzelf. Om dit te kunnen doen heb ik mij geschoold op het reguliere, maar ook het alternatieve vlak, dat laatste eigenlijk al mijn hele leven. Keltisch paganisme heeft min of meer altijd deel uitgemaakt van mijn levenspad. Via verschillende omwegen, opleidingen, workshops en ervaringen, ben ik uiteindelijk beland waar ik nu ben, thuis en bij mezelf in alle opzichten.

Ik ben gediplomeerd orthopedagoog en mindfulnesstherapeut (voor volwassenen en kinderen), natuurcoach, fytotherapeut in opleiding, docent en trainer. Ik heb jarenlang als docent en zorgdeskundige in het onderwijs gewerkt en daarnaast trainingen en workshops gegeven aan leraren en zorgcoördinatoren. Ook werkte ik met andere vrouwen onder de naam Twents Avalon op het natuurspirituele vlak. Waar ik workshops op het spirituele vlak gaf, spirituele reizen en vrouwengroepen begeleidde. Daarnaast heb ik een rode tent gehoed.

In mijn werk voor Lunara probeer ik de verschillende disciplines en kanten van mezelf met elkaar te verbinden. Mijn wetenschappelijke en spirituele kant, mijn therapeutische en Keltisch paganistische kant. Verbinding tussen mijn verschillende kanten, maar ook balans daarin staat voorop


Lunara
Rilana Altena


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente