Kristallen Engel - engelenkaartreading en healing | Enschede

Engelenhealing:

Dit is een heling op energieniveau waarbij de engelen het werk doen.

We nodigen aartsengel Michaël en aartsengel Raphaël uit om de healing te doen.

Aan bod komen o.a.: Koorden snijden, Oude beloften en eden verbreken, energetisch afval, aura en chakra’ s schoonmaken.

Engelenkaartreading:

Bij een kaartreading kun je een vraag stellen aan de engelen en via de engelenkaarten krijg je dan antwoorden. Een reading duurt ongeveer een half uur, de jaarreading duurt een uur.

Je kunt vragen stellen over bijv. je gezondheid, persoonlijke groei en hoe je beter om kunt gaan met bepaalde(lastige) situaties in je leven.

Bij een relatiereading gaat het om vragen die te maken hebben met je relatie. Dan worden er kaarten gelegd voor jou, je partner en de relatie zelf. Zo kunnen er oude patronen zichtbaar worden en kun je ook kijken naar wat goed is tussen jullie.

De zielendoelreading gaat over je doel in dit leven. De engelen geven aan waar je talenten liggen en uitdagingen en hoe je hier in kunt groeien.

Een jaarreading kan gaan over een kalenderjaar (bijv. 2016) of voor een nieuw levensjaar (rond je verjaardag). Er is voor elke maand een kaart ende engelen geven daarbij aan waar je op kunt letten in die periode. Zo krijg je alvast een overzicht van het jaar dat voor je ligt.

De engelen geven geen vaste voorspellingen. Jij bent altijd diegene die je eigen beslissingen maakt, zij geven alleen advies.

Voor tarieven: zie mijn website


 


 

Over Bettina Kotterink | Enschede

Mijn naam is Bettina Kotterink en ik woon samen met mijn vriend in Enschede in een leuk oud huis met een grote tuin.

Sinds mijn 26e ben ik op zoek naar spiritualiteit en naar wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen. Die weg was soms makkelijk, vaak ook niet… Via Reiki kwam ik in aanraking met energetische behandelingen en ik ben dit ook veel gaan toepassen, voornamelijk bij mezelf.

Pas toen ik bezig ging met Touch of Matrix en samen ging werken met de Engelen voor healing en kaartreading voelde ik dat het tijd was om nu echt door te kunnen geven wat ik heb geleerd. Ik vind fijn om mensen te mogen helpen om zichzelf terug te vinden en ze te helpen om blokkades op te lossen. Ook blijft er nog heel veel moois om te leren en natuurlijk is er altijd weer ruimte om zelf te mogen groeien.


Foto 2 Bettina Kotterink Klik om te vergroten

Kristallen Engel
Bettina Kotterink

Bewust Twente
Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente