Praktijk voor psychosociale en spirituele hulpverlening | Enschede

 

De volgende info avond over de Chakra Affirmatie BOX is 2 Maart.

Verleden vraagt inzichten en loslaten.Het Heden vraagt opgemerkt te worden. Het verwoorden van emotie en gevoel is de sleutel tot het vermijden van tegenslagen en leid tot inzichten in je ziel,lichaam en psyche. In deze woorden kan een ieder zich herkennen. Maar in de praktijk is het handig dat deze woorden in de vorm gezet kunnen worden.

Met de Chakra Affirmatie box maakt u een begin de gedachten te doorgronden. Van negatieve gedachten naar positieve inzichten en handelingen. Een box die elk moment ingezet kan worden in praktische handelen. Het begin naar meer eigenwaarde, acceptatie van jezelf en liefde. 

De toekomst maak je zelf. Hoe doe je dit. Door elke dag naar jezelf te kijken en opmerkzaam te zijn wat er met je gebeurd op het vlak van gevoel en emoties. Het doorgronden van gedachten, het denken hoort hier bij. Teveel in je hoofd werken geeft fysieke klachten. Met de ZELFHULPBOX train je jezelf denkpatronen te herkennen en te doorgronden.

2 maart is de volgende info avond.  Kijk ook op de website voor meer informatie. Een inspirerende avond met een kleine groep mensen ( max 6 personen) die bezig zijn met persoonlijke groei en bewustwording. Vol=Vol

Met een warme groet Anne

Over Anne Bosvelt | Enschede

Lief medemens,

Fijn, jullie te mogen ont-moeten bij Bewust Twente. In mijn werk help ik mensen terug te komen bij de kern van hun ZIJN. Met verschillende uiteenlopende problemen kunt u bij mij terecht. Het voordeel van veel jaren ervaring is dat mijn visie breed is geworden, behandelmethoden duidelijk en iedereen een eigen manier mag laten zien in wie hij of zij is. Ik kan er voor u zijn met tips, inzichten en adviezen ter aanvulling in uw leven. Van tijd tot tijd hebben we allen een helpende hand nodig! Schroom niet en vraag hulp.

Daarnaast sta ik regelmatig op spirituele beurzen. Ik heb in November 2017 mijn product-ontwerp Chakra Affirmatie BOX op de markt gebracht. Een tijdloos zelfhulp product dat elke keer in het NU ingezet kan worden. Het product helpt je onzekerheid, angsten en negatieve patronen van denken te doorbreken. Het is preventief tegen depressies. De toekomst wordt immers gemaakt door het verleden en heden. Kijk ook op de website of vraag vrijblijvend een gesprek aan.

23 januari 2018 een info avond over de Chakra Affirmatie BOX.

Een liefdevol en warm inspirerend 2018.

Warme groet Anne


Foto 1 Anne Bosvelt Foto 5 Anne Bosvelt Klik om te vergroten

www.essendi spirit4You.nl Psychosociale spirituele hulpverlening.
Anne Bosvelt


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente