Kristallen Engel - Touch of Matrix, energetische behandelwijze | Enschede

Hoe zou het zijn wanneer je kon leven volgens jouw eigen waarheid en jouw eigen talenten? Hoe zou het zijn wanneer jij kon bepalen waar en wanneer jij reageert op de wereld om je heen en niet vanuit een soort programmering die veroorzaakt is door de dingen die je hebt meegemaakt? Hoe zou het zijn wanneer je elke situatie in je leven onbevooroordeeld kon waarnemen? Het kan: met Touch of Matrix laat je de oude programmering los en sta je weer in een sterk en goed contact met jouw kern, je ware zelf of ziel.

Touch of Matrix helpt om weer tot de kern van je bestaan te komen. Of je nu fysieke pijn ervaart of gezondheidsklachten hebt of dat er misschien emotionele pijn of trauma’ s zijn, al deze blokkades kunnen in korte tijd, in 1 of enkele behandelingen, opgeruimd worden zonder dat je precies hoeft te weten waar het vandaan kwam. Dat is een van de belangrijkste verschillen van Touch of Matrix met andere behandelmethodes: we weten dat alles, materie en emoties, in feite informatie is. Deze informatie bevindt zich in jouw (energetische) lichaam en cellen en die informatie kan opgeschoond worden en er kan nieuwe informatie worden toegevoegd. Zo kunnen er ook patronen uit je vroege jeugd en zelfs vorige levens worden veranderd.

Voor tarieven: zie mijn website

Over Bettina Kotterink | Enschede

Mijn naam is Bettina Kotterink en ik woon samen met mijn vriend in Enschede in een leuk oud huis met een grote tuin.

Sinds mijn 26e ben ik op zoek naar spiritualiteit en naar wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen. Die weg was soms makkelijk, vaak ook niet… Via Reiki kwam ik in aanraking met energetische behandelingen en ik ben dit ook veel gaan toepassen, voornamelijk bij mezelf.

Pas toen ik bezig ging met Touch of Matrix en samen ging werken met de Engelen voor healing en kaartreading voelde ik dat het tijd was om nu echt door te kunnen geven wat ik heb geleerd. Ik vind fijn om mensen te mogen helpen om zichzelf terug te vinden en ze te helpen om blokkades op te lossen. Ook blijft er nog heel veel moois om te leren en natuurlijk is er altijd weer ruimte om zelf te mogen groeien.

Kristallen Engel
Bettina Kotterink

Bewust Twente

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente