APS-therapie en Resonantietherapie Minder pijn / Meer energie / Sneller herstel | Haaksbergen

Mijn naam is Annelies Dalenoord. Ik woon in Haaksbergen en ben in 2012 als APS-therapeut gestart met mijn praktijk Life-Impuls. Ik werk met APS-microstroom therapie, dit is een revolutionaire methode die met behulp van het APS apparaat het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energiebevordering. De therapie is effectief bij chronische en acute pijnklachten, energieproblemen, sport- en acute blessures, ontstekingen, burnout, en herstelproblemen. Doordat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging voor APS-therapie als geaccrediteerd therapeut, worden de behandelingen door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Daarnaast werk ik met de Multiwave Oscillator (MWO), een vorm van resonantie therapie, afkomstig van de wetenschappers George Lakhovsky en Nikola Tesla. De van oorsprong Russische wetenschapper George Lakhovsky (ontwerper MWO) ging er vanuit dat iedere cel in het lichaam fungeert als een zender en ontvanger. Is het lichaam ziek of uit balans, dan hebben de cellen een lagere trilling dan die ze van nature behoren te hebben. Bied je het lichaam een breed spectrum aan frequenties aan, die dwars door het lichaam heengaan, dan zal de beschadigde of zieke cel onmiddellijk zijn eigen frequentie hieruit oppikken en weer op zijn eigen niveau gaan trillen of resoneren. Daardoor is de cel in staat te regenereren en is snel herstel mogelijk.
De MWO kan worden aangesloten op onder andere de Lakhovsky antennes en/of de Rife Phanotron. Deze is gevuld met heliumgas. De samenwerking met de originele Lakhovsky antennes is zeer krachtig en geeft een geweldig gevoel. Het is een hele relaxte en diepe behandeling. Het apparaat versnelt het zelfgenezingsproces in het menselijk lichaam aanzienlijk.

Over Annelies Dalenoord | Haaksbergen

Life-Impuls
Annelies Dalenoord

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente