Acupunctuurpraktijk Jolanda Nijenhuis | Enschede

Al 16 jaar lang run ik met veel enthousiasme en plezier mijn praktijk voor acupunctuur.

De acupuctuur wordt veelal op de klassieke wijze toegepast; volgens de stammen en takken. Daarnaast put ik, naar eigen inzicht, uit andere zienswijzen opgedaan in de vele cursussen een opleidingen. 

De eerste behandeling bestaat uit een gesprek en het voelen van de pols, soms aangevuld met andere onderzoekstechnieken. Tijdens de behandeling maak ik aan de hand van het patroon in uw disbalans een behandelplan. Het werken volgens de klassieke manier van acupunctuur houdt in dat ik rekening houd met uw persoonlijke energie. Een berekening met behulp van de Chinese maankalender en uw geboortedatum helpt daarbij. Dan volgt een puntkeuze rekening houdend met de beschikbare energie van de dag en van het uur. Vervolgens krijgt u een paar naaldjes geplaatst.
Tijdens de periode dat de naaldjes geplaatst zijn, is er ruimte voor rust en indien nodig een gesprek. De gesprekken kunnen tot meer inzicht leiden in achtergrond van klachten of problemen die u ondervindt.
Daarnaast heb ik en blijf ik een fysiotherapeutische achtergrond houden, die ik zo nodig, wel
inzet tijdens de behandeling.

Tevens ben ik onlangs het Centrum Alternatieve Geneeskunde gestart aan de Voortsweg 204 in Enchede:

Het centrum biedt professionele, alternatieve therapeuten  de mogelijkheid middels een flexplek in een dynamische, moderne  ingerichte praktijk  patiënten/cliënten te ontvangen. Wij werken daar momenteel al met 17 enthousiaste collega’s.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel gerust om te vragen of ik iets voor je kan betekenen.

 

Over Jolanda Nijenhuis | Enschede


Foto 1 Jolanda Nijenhuis Klik om te vergroten

Acupunctuurpraktijk Jolanda Nijenhuis/ Centrum Alternatieve Geneeskunde
Jolanda Nijenhuis


Professionals in de categorie Acupunctuur

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente