holistische tekenlessen.

Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel
Almelo

Het doel van de lessen is om je bewust te worden van jezelf. Je leert vrijer denken, je wordt meer lichaamsbewust en je stimuleert je eigen creativiteit. Je hoeft niet te kunnen tekenen. Je werkt met verschillende materialen zoals potlood, verf enz.

De les begint met informatie over het thema waar we mee werken. Bijvoorbeeld: Hoe vol is jou hoofd? Laat het denken maar los....  .Hoe beweeg ik? Durf jij te veranderen?......Hoe kan ik mij ont-wikkelen? Met welke kwaliteiten kom ik naar buiten?  Tijdens de les maak ik gebruik van visualisatie en lichaamswerk. Alles wat op papier komt is goed. Je gaat naar huis met een fijn werkstuk. Ik werk individueel of met een klein groepje. Je kunt contact opnemen om een afspraak te maken.

Over Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel

Mijn naam is Wilma Breukelman. Ik ben coach beeldend, HSP coach en beeldend therapeut. Ik werk op holistische wijze. 

Ik denk dat het belangrijk is om je als mens te blijven ontwikkelen. Naast mijn opleidingen als therapeut en coach heb ik dan ook verschillende andere opleidingen gevolgd waaronder Yoga, kinderyoga, mindfulness, intuitieve ontwikkeling, aromatherapie en chakra's en spiritualiteit.

Ik ben altijd al bezig geweest met tekenen en het was heel bijzonder voor mij om tijdens mijn opleiding genezend tekenen tot de ontdekking te komen hoeveel je via het tekenen uit je onderbewustzijn naar boven kunt brengen. Door het maken van een tekenopdracht kun je op papier zichtbaar maken wat er innerlijk speelt. Je komt sneller tot je doel dan alleen met praten. Het is ook echt niet nodig om te kunnen tekenen, wat op papier zichtbaar moet worden verschijnt hoe dan ook wel, alles is goed. Ook maak ik tijdens het coachen gebruik van lichaamswerk, door te voelen kom je tot verhelderende inzichten. Ik merkte dat ik tijdens mijn lessen en het coachen vaak met hooggevoelige mensen te maken heb. Ik heb daarom een opleiding gevolgd tot HSP coach. ( Om tot de ontdekking te komen dat ik zelf toch echt ook wel hooggevoelig ben ; ) 

 

Door zelf tijdens mijn opleiding een jaar lang te werken aan mijn eigen biografie heb ik veel zelfkennis opgedaan en de obstakels uit mijn eigen verleden kunnen oplossen / verwerken.

 

 


Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel

Wilma Breukelman

Planthofsweg 5
7601PH Almelo

Lid van beroepsvereniging

holistische tekenlessen.