Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf

REMiND
Nijverdal

Focus op de oorzaak in plaats van op de klacht en ervaar dat je kan bereiken wat schijnbaar onmogelijk lijkt. En hierdoor verbeteren emotionele en/ of lichamelijke klachten. "Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf…"

Mijn eigen ervaring van het weer beter zien zonder bril èn het kwijt raken van voedselallergieën in een enkele sessie is voor mij een drijfveer het helen vanuit een innerlijke kracht op grote schaal bekend te maken en mensen daarbij te helpen.

Vaak is het nodig van binnenuit te veranderen. Door daarmee te helpen, leer ik mensen die in de bloei van hun leven staan, in staat te zijn zelf een goede, prettige balans te vinden. Door mijn workshops te volgen weet je beter wat je nodig hebt om sneller naar je doel te komen. Samen met jou kijk ik wat in jouw situatie het beste werkt. De basis is NLP, Hypnotherapie en The Journey (Helende Reis).

Over REMiND

ESTER HOLMAN

Sinds 1994 woon en werk ik op de grens van Salland en Twente. Ik heb in mijn werkzame leven veel verschillende grote teams mogen begeleiden. Altijd stond daarin het verbinden en ontwikkelen van mensen centraal. In 2014 heb ik naast mijn werk als teammanager ook gekozen voor het ondernemerschap en individueel begeleiden van mensen. Een heerlijke combinatie.

Ik volgde coachingsopleidingen en deed een studie orthomoleculaire therapie. Ook deed ik trainingen bij de ‘Helende Reis’, volgde NLP en heb me verdiept in de PMA en TimeLineTherapy®. Daarnaast interesseer ik me in de impact die complementaire geneeskunde kan hebben.


REMiND

Ester Holman

Haagwinde 15
7443 LK Nijverdal

Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf