Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf

REMiND
Nijverdal

Focus op de oorzaak in plaats van op de klacht en ervaar dat je kan bereiken wat schijnbaar onmogelijk lijkt. En hierdoor verbeteren emotionele en/ of lichamelijke klachten. "Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf…"

Mijn eigen ervaring van het weer beter zien zonder bril èn het kwijt raken van voedselallergieën in een enkele sessie is voor mij een drijfveer het helen vanuit een innerlijke kracht op grote schaal bekend te maken.

Vaak is het nodig je denken van binnenuit te veranderen. Door daarmee te helpen, leer ik mensen in de bloei van hun leven in staat zijn zelf een goede, prettige balans te vinden. Door mijn workshops te volgen weet je beter wat je nodig hebt om sneller naar je doel te komen. Samen met jou kijk ik wat in jouw situatie het beste werkt.

 

Ontmoetingen

Zoek je inspiratie, wil je kennis maken met of verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spiritualiteit en duurzaamheid? En wil je anderen ontmoeten die je helpen groeien in bewustzijn? Ik organiseer fijne ontmoetingen en evenementen die bijdragen aan deze ontwikkeling. Dat doe ik onder andere als verbinder en inspirator met professionals van Bewust Twente. Bijvoorbeeld inspirerende interviews, lezingen, workshops, bewuste wandelingen en festivals.

Ben je professional en zoek je samenwerking? Ik breng je in contact met andere aanbieders in of buiten het netwerk van Bewust Twente!

Over REMiND

ESTER HOLMAN

Sinds 1994 woon en werk ik op de grens van Salland en Twente. Ik heb in mijn werkzame leven veel verschillende grote teams mogen begeleiden. Altijd stond daarin het verbinden en ontwikkelen van mensen centraal. In 2014 heb ik naast mijn werk als teammanager ook gekozen voor het ondernemerschap. Een heerlijke combinatie.

Daarbij ben ik begin 2020 gestart als verbinder en inspirator van Bewust Twente. Hèt netwerk voor een duurzamer, gezonder en plezieriger samenleving. Ik zorg dat de lokale ondernemers en professionals bekender en zichtbaarder worden en daardoor meer klanten kunnen bedienen. En daarmee kunnen deze ondernemers datgene doen waar zij goed in zijn, vanuit hun passie!

Ik volgde coachingsopleidingen en MBA-modules leiderschap, veranderingsmanagement en strategisch personeelsmanagement. Ik deed trainingen bij de ‘Helende Reis’, volgde NLP en heb me verdiept in de PMA en TimeLineTherapy®.

DENNIS KNEULMAN

Al ruim 10 jaar gespecialiseerd in conversationele hypnose, Master practitioner NLP, Master Practitioner TimeLineTherapy® en PMA. Ik heb veel studie gedaan naar de werking van het onderbewuste brein en het herstellen van emotionele problemen welke psychosomatische klachten veroorzaken. Plus daarnaast ben ik en blijf ik mij verdiepen en verbeteren in de impact die complementaire geneeskunde kan hebben.

Mijn ambitie is niet mijn werkwijze te leren aan andere mensen maar ze bewust te maken van de ongelofelijke kracht en mogelijkheden die ze in zichzelf hebben.


REMiND

REMiND

Haagwinde 15
7443 LK Nijverdal

Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf