Voor meer bewustwording en zelfinzicht aan de hand van jouw unieke, persoonlijke horoscoop!

MaanZon
Enschede

Unieke, persoonlijke geboortehoroscoop: voor meer bewustwording, inzicht en zelfacceptatie Wandelen in de kosmos: een unieke wandeling waarin iemands persoonlijke horoscoop wordt belicht Workshops: Astrologie voor beginners en workshop edelstenen

Waarom is niet iedere Boogschutter hetzelfde? Omdat niet alleen jouw Zonneteken (sterrenbeeld) een rol speelt, maar ook álle 9 andere planeten! Heb jij wel eens gehoord van je Marsteken, of je Ascendant? Aan de hand van jouw geboortegegevens maak ik persoonlijke horoscopen. 
Hieruit komt je persoonlijkheid naar voren: jouw unieke talenten en valkuilen. Maar het gaat veel verder dan dat! Zo vertelt je Maanteken alles over hoe je met gevoelens om gaat, waar emotionele trauma's kunnen zitten en op welke manier jij veiligheid zoekt. De fascinerende Ascendant laat zien hoe jij je profileert naar de buitenwereld en hier kunnen innerlijke conflicten spelen. Ook de vier elementen en de astrologische huizen spelen allen een rol in jouw unieke horoscoop. Zou jij wel meer willen weten over je vorige leven, of meer inzicht willen krijgen in je zielsmissie hier op aarde? Uiteraard krijg je ook meer inzicht in je liefdesleven: wie past nou écht bij jou en wat voor soort relaties zullen jou versterken? Door een horoscoop word je je meer bewust van jezelf en krijg je dieper zelfinzicht: wie ben jij écht?

Naast deze interessante horoscopen, geef ik ook workshops over Astrologie. Voor particulieren, maar ook voor werknemers vanuit bijvoorbeeld een personeelsvereniging. Dat is nog eens wat anders dan een workshop bloemschikken!

Naast de Astrologie heb ik tevens een grote interesse in edelstenen en ook hierin geef ik workshops.

Voor meer informatie verwijs ik graag door naar mijn website: maan-zon
Instagram: Maanzon Astrologie

Over MaanZon

Mijn naam is Manon, 38 jaar
Al op jonge leeftijd vroeg ik mij af wat nou eigenlijk de zin van het leven was. En of mensen wel écht gelukkig waren. Ik voelde veel maar dit kwam lang niet altijd overeen met wat er door mensen gezegd of gedaan werd. Het zoeken naar zingeving en mijn eigen pad volgen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Gelukkig hou ik enorm van lezen en kwam ik in aanraking met spirituele boeken en ook de astrologie. Hierin heb ik, naast een reguliere opleiding (Psychologie), een opleiding gevolgd. De astrologie heeft mij enorm geholpen om mijzelf beter te begrijpen. Het heeft bewustwording, inzicht en zelfacceptatie gebracht en dit geef ik ook graag door aan andere mensen.
Een persoonlijke horoscoop vind ik geweldig om te maken en het verbaasd mijzelf nog steeds hoe accuraat deze altijd is! 


MaanZon

Manon ter Avest


7546HN Enschede

Voor meer bewustwording en zelfinzicht aan de hand van jouw unieke, persoonlijke horoscoop!