Voor meer bewustwording over jezelf aan de hand van jouw unieke geboortehoroscoop!

MaanZon
Enschede

Unieke, persoonlijke geboortehoroscoop: voor meer bewustwording, inzicht en zelfacceptatie Wandelen in de kosmos: een unieke wandeling waarin iemands persoonlijke horoscoop wordt belicht Workshops: Astrologie voor beginners en workshop edelstenen

Aan de hand van de geboortegegevens maak ik unieke, persoonlijke geboortehoroscopen. 
Hieruit komt iemands persoonlijkheid naar voren, innerlijke conflicten, maar ook het gevoelsleven, alle talenten én alle valkuilen. Er komt ongelofelijk veel informatie uit een horoscoop naar voren! Het gaat bijvoorbeeld ook over trauma's uit het verleden, wie je was in een vorig leven, wat je doelen zijn in dit leven en waar de beste kansen liggen om jouw ware geluk te vinden. 

Naast het maken van geboortehoroscopen geef ik ook Astro-wandelingen, waarin ik met één of twee personen een wandeling maak en uitleg geef over hun horoscoop. Het is verrassend en mooi hoe het gesprek heel snel de diepte in gaat en mensen het gevoel hebben alsof ik ze al jaren ken. 

Ook geef ik interessante workshops over Astrologie, speciaal voor beginners die er meer over willen weten. Dit geef ik op locatie of bij de mensen thuis. Naast de Astrologie heb ik een grote interesse in edelstenen en ook hierin geef ik workshops, bijvoorbeeld op de Volksuniversiteit maar ook dit kan bij de mensen thuis plaatsvinden.

Voor inzage van een geboortehoroscoop en andere informatie, verwijs ik graag door naar mijn website: maan-zon

Over MaanZon

Mijn naam is Manon.
Al op jonge leeftijd vroeg ik mij af wat nou eigenlijk de zin van het leven was. En of mensen wel écht gelukkig waren. Ik voelde veel maar dit kwam lang niet altijd overeen met wat er door mensen gezegd of gedaan werd. Het zoeken naar zingeving en mijn eigen pad volgen is altijd een rode draad geweest in mijn leven. Gelukkig hou ik enorm van lezen en kwam ik in aanraking met spirituele boeken en ook de astrologie. Hierin heb ik, naast een reguliere opleiding (Psychologie), een opleiding gevolgd. De astrologie heeft mij enorm geholpen om mijzelf beter te begrijpen. Het heeft bewustwording, inzicht en zelfacceptatie gebracht en dit geef ik ook graag door aan andere mensen.
Een geboortehoroscoop vind ik geweldig om te maken en het verbaasd mijzelf nog steeds hoe accuraat deze altijd is! 


MaanZon

Manon ter Avest


7546HN Enschede

Voor meer bewustwording over jezelf aan de hand van jouw unieke geboortehoroscoop!