Holistisch energetisch therapeut / coach | Mariaparochie

Herken jij je in één of meer van onderstaande items?

  • Je hebt lichamelijke klachten en bent benieuwd wat voor signaal hiermee wordt afgegeven.
  • Je bent vaak erg emotioneel, down of depressief en wilt hier graag verandering in.
  • Je bent heel druk in je hoofd met allerlei zaken maar verlangt naar meer rust.
  • Je hebt alle ingrediënten om gelukkig te kunnen zijn maar zo voel je je niet.
  • Je beseft dat je een doel hebt in je leven, dat dit meer is dan geld verdienen om te leven en wilt hier graag meer verdieping in.
     

Bij herkenning....

Indien er herkenning is, nodig ik je van harte uit om verder te lezen op mijn website. Ik begeleid je graag op weg naar eenheid in jezelf. Die eenheid ontstaat wanneer lichaam, geest en ziel op één lijn zitten want dit is onlosmakelijk met elkaar verbonden en bepaalt hoe jij je voelt.
Door je te verdiepen in jezelf komen de antwoorden en oplossingen naar boven zodat jouw leven verandert in een leven dat jij graag wenst!

De verandering die je wenst, begint in jezelf.

Over Marja Oude Avenhuis | Mariaparochie

Ik ben 33 jaar werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg als verpleegkundige en daarna als deskundige Infectiepreventie in ZGT te Almelo.
Mijn grote wens is dan ook dat de reguliere en complementaire gezondheidszorg gaan samenwerken waardoor er een eerlijke en goedkopere gezondheidszorg ontstaat.

Agenda Welzijnspraktijk 'in eenheid'


Foto 1 Marja Oude Avenhuis Klik om te vergroten

Welzijnspraktijk 'in eenheid'
Marja Oude Avenhuis


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga
Bewust Twente

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente