Aura en chakrafotografie Emil Mangelsdorf | Rijssen

Hele kleine kinderen kunnen aura's zien. Je weet wel, die kring van licht die elk levend wezen omgeeft. Jammer genoeg kunnen die kleintjes nog niet praten. En tegen de tijd dat ze ons daar iets over kunnen vertellen zijn de meeste kinderen dat vermogen al weer kwijtgeraakt. Slechts een enkeling kan als volwassene nog aura's zien. Wel fijn dus dat we tegenwoordig onze aurakleuren op een andere manier kunnen meten en weergeven.

 

Het is een bijzondere ervaring om de eigen aura te zien. Nog mooier is het om de betekenis van de kleuren te kennen. Onze aurakleuren hebben namelijk met onze emoties te maken, met spiritualiteit, met ons denken en met de manier waarop we in het leven staan. Ook vertellen ze iets over ons nabije verleden en toekomst. Onze aura zegt eigenlijk 'alles' over ons en dus veel meer dan je denkt. Al vertelt het ook weer niets nieuws en geeft het mensen slechts een dieper en vollediger beeld van zichzelf. Vandaar dat iedereen altijd heel blij is met zijn/haar kleuren en vaak diep geraakt door de betekenis daarvan.

 

Wie een aurafoto wil laten maken kan daarvoor een afspraak maken in mijn praktijk. Je kunt ook een aantal 'fotomodellen' verzamelen die allemaal graag zo'n foto willen. Heb je een groepje van minimaal acht en maximaal vijftien personen bij elkaar dan kom ik graag naar je toe om jullie allemaal te fotograferen. Natuurlijk krijg je de foto mee en – naast een mondelinge uitleg - ook een uitleg op papier.

 

Over Emil Mangelsdorf | Rijssen

Emil Mangelsdorf, psychosociale therapie en aurafotografie
Emil Mangelsdorf

Emil Mangelsdorf

31548544400
emilmangelsdorf AT hotmail DOT com
www.mangelsdorf.nl

Emil Mangelsdorf, psychosociale therapie en aurafotografie
Olieslager 1
7463DB Rijssen

Emil Mangelsdorf, psychosociale therapie en aurafotografie

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente