Aurareading en - healing: Balans, Persoonlijke ontwikkeling en Bijna-Doodervaring

Voeten op aarde
Borne

Mijn werkwijze Helderheid: het lezen van verborgen patronen in je leven en het zien van grotere verbanden voor inzicht. Hallo Zeggen: ik begroet jou zoals je bent en op de manier zoals jij je pad in het leven loopt. Empathie, Verandering en Groei.

Inzicht in jouw Energie

Ik lees jouw aura om emoties en blokkades te identificeren, waarna ik bekijk hoe deze weer kunnen stromen en hoe jij actief betrokken raakt. Je leert bewust emoties voelen en lokaliseren, wat kan leiden tot verandering.

Kracht

Innerlijke kracht, voelbaar bij verbinding met iets groters dan jezelf, zoals de natuur, het universum of een hogere macht. Een bron om moeilijke situaties het hoofd te bieden en je leven te transformeren.

Leer Veranderen

Een sessie vergroot je zelfbewustzijn en kan verandering in je leven teweegbrengen. Ik kijk zonder te oordelen naar de redenen achter gebeurtenissen en help je om de opgedane inzichten te vertalen naar je dagelijks leven.

Ondersteuning bij Verandering

Na afloop van de sessie kan je oefeningen mee krijgen om het veranderingsproces te ondersteunen.

Over Voeten op aarde

Ik ben altijd in staat geweest om dingen waar te nemen maar jarenlang begreep ik niet wat het was dat ik zag. Het was voor mij niet mogelijk om te onderscheiden wat van mij was en wat van een ander. Dit was een van de oorzaken dat ik op mijn 49ste een burn-out kreeg. Terugkijkend realiseer ik me nu dat dit eigenlijk onvermijdelijk was, gezien de manier waarop ik met de dingen in mijn leven omging.Tijdens mijn burn-out kreeg ik te maken met een acute medische situatie. In kritieke toestand werd ik naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens een operatie kreeg ik een bijna-doodervaring en ging buiten mijn lichaam.  Er was een keuzemoment toen ik de hand van de anesthesist naar een knop zag gaan. Ik ging terug hoewel ik niet wist waarom en met een klap kwam ik weer in mijn lichaam terecht. Vanaf toen begon mijn tweede leven in dit fysieke lichaam.Het leidde tot een zoektocht over de reden van mijn bestaan, over de reis van mijn ziel en over de dood.

Door mijn bijna-doodervaring kreeg ik inzichten die mij een groter perspectief op leven en dood gaven. Mijn missie is om anderen te helpen hun eigen pad van verandering te vinden, net zoals ik dat heb gedaan. Het is dankbaar werk om mensen te helpen inzicht te verkrijgen, hun eigen kracht te vinden en deze te gebruiken om hun leven te veranderen.


Voeten op aarde

Angela Mulder

Zijdestraat 27
7621 TK Borne

Aurareading en - healing: Balans, Persoonlijke ontwikkeling en Bijna-Doodervaring