Praktijk voor Klassieke Homeopathie (middels de ZiekteClassificatie)

Gerke Alberink
Den Ham

Je lijf, een perfect systeem die exact weet wat te doen en altijd probeert het eerst zelf op te lossen. Soms lukt dit niet, dan heb je een zetje nodig van een natuurlijk middel wat ervoor zorgt dat jij jezelf geneest! Dat is wat de homeopathie doet!

De meeste mensen kennen homeopathie enkel van de middeltjes tegen hoest of keelpijn die bij de drogist verkrijgbaar zijn. Maar deze middelen zijn eigenijk maar een heel klein onderdeel van alle mogelijkheden die de homeopathie kent. De homeopathie gaat veel verder dan enkel het oplossen van de huis, tuin en keuken klachten. Maar dit is voor veel mensen onbekend.

Natuurlijk heeft homeopathie niet overal een antwoord op, maar wel heel vaak gelukkig! Het is zo fijn om te zien wanneer mensen weer meer in balans zijn, zich weer meer zichzelf voelen en zijn. Dat is wat Homeopathie doet, mensen weer laten worden wie ze zijn.

Zowel fysiek, emotioneel als mentaal brent het zoveel moois dat mensen versteld staan wat er allemaal is veranderd in positieve zin! Dus als je een duwtje in de rug kunt gebruiken bij het 'gewone' dagelijkse leven, ook dan kan homeopathie heel helpend zijn!

 

#Focus op gezonheid, niet op ziekte #Duurzaam #Geen belasting voor het milieu of het lichaam #Veilig #Geen bijwerkingen #Onderdrukt de klachten niet #Zet lichaam aan tot zelfgenezing #Geen symptoombestrijding maar vaak duurzaam herstel #Middelen gemaakt van plant, dier of mineraal #Relatief goedkoop #Getest op gezonde mensen #Het gelijke met het gelijkende herstellen #Zeer gebruiksvriendelijk; tijdens zwangerschap, voor baby's, kinderen, volwassenen, ouderen en dieren #Niet verslavend

Over Gerke Alberink

Ik zal mij even voorstellen. 

Mijn naam is Gerke Alberink. Ik ben getrouwd en moeder van 3 fantastische kinderen. We wonen samen met onze 2 Beagles in het dorp Den Ham. Hier ben ik ook opgegroeid.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest als begeleidster van mensen met een verstandelijke beperking. Toen vond ik het tijd om een andere weg in te slaan en ben ik de 5-jarige opleiding tot Klassiek Homeopaat gaan volgen aan de Homeopathie Academie Nederland, die de ZiekteClassificatie als uitgangspunt heeft. Gelijktijdig heb ik de studie Medische Basis Kennis gevolgd. Sinds 2020 behandel ik patiënten met uiteenlopende gezondheidsklachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied in mijn praktijk in Den Ham.

Ik ben geregistreerd lid van de NVKH. Hierdoor worden mijn consulten door het merendeel van de zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.


Praktijk voor Klassieke Homeopathie

Gerke Alberink

Magelerweg 28
7683 VN Den Ham

Lid van beroepsvereniging

Praktijk voor Klassieke Homeopathie (middels de ZiekteClassificatie)