Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Inspiratiedag 'Ontspannen Ouderschap in 2021'
ZA 16 januari | 10.00-15.30 uur | Geesteren

109,00 | Meld je aan voor 5 december 2020 en betaal slechts € 89,=


2020….een bijzonder jaar, waarin we behoorlijk uitgedaagd zijn. Kiezen we voor angst of voor vertrouwen?
Kiezen we voor spanning of ontspanning? Jij, als ouder van je kind, bent daarin van onschatbare waarde. Een ontspannen ouder is ‘goud waard’ voor het hele gezin.

2021….een nieuwe start….wat gaat dit jaar brengen? Daar heb je zelf veel invloed op. Wil jij weten hoe en wat je hier zelf in kunt doen? Geef jezelf dan de inspiratiedag ‘ontspannen ouderschap in 2021’ cadeau.

Het ochtendgedeelte wordt ingevuld door Sandra Bolte. Sandra geeft uitleg over de werking van je mind en hoe je onbewuste overtuigingen invloed hebben op de werkelijkheid binnen je gezin. Gezinsgeluk ontstaat vanuit de juiste intentie en de juiste doelen. Deze dag geeft jezelf een boost om datgene waar jij naar verlangt te gaan realiseren. In een visualisatie word je meegenomen om vanuit contact met je hart deze beelden op te laten komen.

Na de lunch verzorgt Simone Busscher een klank- en geurbeleving. Je hoeft alleen maar te liggen en te genieten van de klanken en de oliegeuren. Van daaruit creëer jij jouw mood-/visionboard voor 2021. Dit bord met daarop beelden uit tijdschriften, foto’s en teksten die jouw hartsverlangen weergeven, neem je mee naar huis, zodat je telkens weer terug kunt naar jouw intenties voor 2021 en dit werkelijkheid kunt laten worden!

Mail naar infotzolkind (Sandra) of infosimonebusscher (Simone) om je aan te melden.

Informatie + Aanmelden » Ontspannen met massage, klank en olie | Simone Busscher

www.simonebusscher.nl
Bekijk Facebook event

De Pastorie
Vriezenveenseweg 2
7678 VC Geesteren

Simone Busscher
0622871587
info AT simonebusscher DOT nl

Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!