ervaar de kracht van de natuur via o.a bosbaden, medicijnwiel en andere natuur/ vuurrituelen

`t Buitenlab
Nijverdal

Voel je wel eens bewust de wind en zon op je gezicht, de verfrissende energie van het bos of zee? Hoe verbind jij je met de natuurlijke wereld om je heen en daardoor ook met jezelf? Via bosbaden en rituelen kom je weer met je innerlijk kind en passie

Over `t Buitenlab

Al van jongs af aan geniet ik van de rust en energie die de natuur mij geeft.

Naarmate ik meer buiten ben, geeft de natuur steeds meer van haar geheimen prijs en helpt mij bij mijn eigen ontwikkeling. De seizoenen en het weer geven een natuurlijk ritme aan waar je als mens baat bij hebt. Zo ontdekte ik mijn eigen ritme dat bij mij past, waardoor ik beter in balans ben. Ik ontdekte mijn drive en inspiratie. De grootsheid van de natuur maakt je nietig als mens. Die natuurbeleving vond ik ook bij andere natuurvolken, dicht bij huis maar  tijdens mijn reizen. Daar heb ik onder andere van Aboriginals, Maori, Indianen en Kelten veel geleerd over hun manier van leven in verbinding met de natuur. Ik leen en bestudeer de ideeën uit hun verleden en maak ze modern en relevant voor het heden.

Met die natuur als inspiratiebron en leermeester heb ik mijn eigen methode voor teams en leidinggevenden ontwikkeld op basis van acht natuurprincipes. Deze pas ik toe in ‘t Buitenlab.

Ik ben sparringpartner bij vragen over jouw leiderschap en het gedoe op de werkvloer. Door mijn praktijkervaring en jarenlange ervaring als adviseur, trainer en (team)coach ondersteun ik je optimaal met mijn kennis vanuit bedrijfskundige veranderprocessen en natuurwijsheden van deze oude volken.


`t Buitenlab

Lia van Loo

Beethovenlaan 134
7442HG Nijverdal

Lid van beroepsvereniging

ervaar de kracht van de natuur via o.a bosbaden, medicijnwiel en andere natuur/ vuurrituelen