25sep 2021
Online Event 'Verbinding is de weg'

Mahatma - Spirit Coaching
Thuis achter je pc

Verbinding is ons verlangen en ons geboorterecht. Doe mee en open daarmee nieuwe wegen.
Hoe zou het zijn als je zou ervaren dat er oneindig van je gehouden wordt en dat deze aarde met alle schepsels een veilige plek is waar je van kunt genieten?
 

Misschien herken jij je hier ook in, dat je wel wil verbinden, maar dat doe je slechts tot op zekere hoogte. Want ergens is er die twijfel waardoor je niet volledig JA tegen de ander durft te zeggen. Stiekem plaats je een muurtje tussen jou en die ander. 

Verbinden is veilig als je je verbindt vanuit je eigen veiligheid! 

Reactie van Heidi 
“Ik heb dit event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor!” 

Tijdens deze dag kom je in contact met jouw essentie. En dan ben je in verbinding met jezelf, met jouw veiligheid vanbinnen. Je bent in contact met je lijntje met boven en met de mensen om te heen.  

Al voelde het altijd anders; je gaat ervaren dat je altijd al verbonden was! 

Nog een reactie, van Anita 
“Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!”

Je bent van harte welkom!

Informatie

25 sep 2021
10.00 - 17.00
47,00 Kijk op onze site voor de vroegboekkorting; t/m 19 september 2021 voor maar € 37

Waar?Thuis achter je pc

Contact

Online Event 'Verbinding is de weg'