Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25nov 2020
Irisfoto's en Irisdiagnose


Enschede

Neem samen met mij een kijkje in de vensters van je ziel en kom tot nieuwe inzichten over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. En als je enkel mooie foto's van je ogen wilt: dat kan ook!

Heb jij altijd al eens foto’s van je eigen ogen willen hebben? Of zelfs willen weten wat er op het gebied van gezondheid in je ogen te zien is? Dan is nu je kans!

Op 25 nov 2020 kan je een persoonlijke afspraak met mij maken voor het maken van een set irisfoto's of voor een volledige irisdiagnose. Dit is niet altijd mogelijk, gezien ik nu voornamelijk in de natuur behandelingen geef. Ik bied de foto's en diagnose nu voor een laag tarief aan ivm de opening van het Centrum de Gouden Driehoek.

Wat kan je verwachten?
Voor het maken van een set irisfoto’s nemen we ongeveer 15min de tijd om kwalitatief goede foto’s van elk oog te maken. Er genoeg tijd om nog enkele vragen te beantwoorden. Je ontvangt de foto’s achteraf digitaal per email. De kosten hiervoor zijn €10

Voor een volledige irisdiagnose nemen we 1uur. Hier maken we eerst foto’s van elk oog, die we vervolgens bespreken. Zo kunnen opvallende tekens aangewezen en simpele adviezen mee naar huis gegeven worden. Hier is volop ruimte voor vragen. De irisfoto’s ontvang je achteraf digitaal per email. De kosten hiervoor zijn €45

Heb je interesse?
Meldt je aan uiterlijk op maandag 23 nov. Geef hierbij aan of je enkel irisfoto’s of de volledige irisdiagnose wilt ontvangen. Aanmelden kan via mail of what’s app. Na de aanmelding krijg je een tijd toebedeeld.

Informatie

25 nov 2020
13.00 - 17.00
10,00 zie beschrijving voor de prijs per onderdeel

Waar?

Het Centrum de Gouden Driehoek
Klaaskateplein 71
7523 JZ Enschede

Contact

Irisfoto's en Irisdiagnose