Oerpunt Retraite-dag

Oerpunt
Vriezenveen

Oerpunt organiseert activiteiten met het Sjamanisme als uitgangspunt. Bij ons kun je terecht voor drumcirkels, soundhealingavonden, klankmassages, ademsessie en retraites, individueel of in een kleine groep.

Ontmoet Jezelf bij Oerpunt.
Een dag waarin JIJ centraal staat, jouw leven, je eigen authentieke IK........ken je die nog? Of is hij/zij ergens verstopt, wachtend op een dag dat het weer tevoorschijn mag komen?

Op deze Retraitedag gebruiken we veel klank om weer contact te maken met je gevoel, op allerlei manieren. Het programma bestaat o.a. uit een ademcirkel, ontmoetingsrituelen, sharing, drumcirkel, en als afsluiting een soundhealing met een afscheidsritueel. Er is plek voor max. vijf personen, zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geen. Natuurlijk is er een lekker lunch bij inbegrepen, bij mooi weer zitten we heerlijk in de tuin.

Geef jezelf een cadeautje, en meld je aan voor deze Retraitedag!

Over Oerpunt

Wij, Paul en Sylvia, geven al bijna drie jaar soundhealing- avonden en drumcirkels. We hebben beide veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, waaronder een jaartraining Sjamanisme, energetische healing, intuitieve ontwikkeling, stemexpressie, mannenwerk en vrouwencirkels. Verder workshops voor het leren bespelen van drum, klankschalen, nada tangini. Nu is het tijd om onze kennis en ervaring te delen met anderen, wat we graag doen.

Wij zijn nuchtere mensen die aloude kennis willen toepassen in het moderne leven van NU. Vanuit een stevige basis op zoek naar de verbinding met je hogere zelf, je eigen oerpunt, daar waar jouw kracht en vreugde ligt. 

Een ontdekkingsreis, uit je comfortzone, daar waar groei begint........Nieuwsgierig?

Kijk even op de website en kom gewoon een keertje langs!


Oerpunt

Paul en Sylvia

Oude Hoevenweg 62
7671 PK Vriezenveen

Oerpunt Retraite-dag