Vitaliteit en Leefstijlcoaching

Leefstijlbalans
Borne

Vitaliteit & Leefstijlcoach | individuele coaching | wandelcoach | coaching medewerkers |werk-privé balans | vitaliteit strategie & implementatie | Gecombineerde Leefstijl Interventie (CooL programma) | Duurzame inzetbaarheid | workshops

Lekker in je vel én hoofd!

Wil jij 

·       Je energieker voelen

·       Minder stress ervaren

·       Gezond afvallen

·       Beter slapen

·       Zelfverzekerder zijn

·       Nee leren zeggen

Of iets totaal anders maar je weet niet hoe? Dan is 1-op 1 leefstijlcoaching iets voor jou. Je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Ga voor kleine stappen en groot resultaat. We zoeken samen naar een manier dit bij je past en die je vol kunt houden. 

Over Leefstijlbalans

Zonder wiebelen geen balans

Als teamleider communicatie heb ik jarenlang collega’s gecoacht, vaak werkinhoudelijk maar ook in werk-privé balans. Hoe hou je alle ballen in de lucht in de combinatie van een drukke baan, jong gezin en sociale contacten. De sectoren waarin ik werkte waren sterk missie gedreven. Goede doelen, een duurzamere wereld… dan wil je eigenlijk niet stoppen met werken. Dat gold ook voor mij. Tijdens een reis in Mongolië zag ik in dat dit voor mij niet langer werkte. Gooide ik terug in Nederland meteen het roer om? Nee niet meteen, maar het zaadje om mijn passie te volgen, van het coachen mijn beroep te maken is toen geplant.

En nu coach ik met veel plezier, zowel die medewerker die alle ballen in de lucht probeert te houden als iemand die minder stress wil, gezond wil afvallen of het gewoon even niet meer weet. Vaak doe ik dat wandelend in de natuur, soms thuis met een pot thee of, steeds vaker, online.

Mijn eigen leefstijlbalans? Vooral iedere dag buiten zijn, doen waar ik energie van krijg, zo natuurlijk mogelijk, heel lekker eten, hechte vriendschappen, inspanning én ontspanning. En dit alles vanuit het mooie Twente, waar ik samenwoon met mijn partner. Ben ik helemaal in balans? Natuurlijk niet. Zonder wiebelen geen balans.


Leefstijlbalans

Karin van Nistelrode

Pinksterbloem 10
7623 CM Borne

Lid van beroepsvereniging

Vitaliteit en Leefstijlcoaching