meer gemak in contact | Haaksbergen

Ben je vastgelopen in je relatie?
Groeit de situatie je boven het hoofd?
Ben je op zoek naar meer verbinding, echtheid en plezier in het contact met anderen en met jezelf? Ik ga naast je staan en help je de kluwen van omstandigheden, gebeurtenissen, gedachten en gevoelens te ontrafelen, zodat je voelt waar precies de schoen wringt. Als dat helder is, onderzoeken we de stappen, die bij jou passen om jouw behoeften te vervullen in de gegeven situatie. 
Ik gebruik daarvoor de stappen van Verbindend of Geweldloos Communiceren (en evt. Voice Dialogue technieken en/of visualisaties).Als je samen met je partner (familielid, collega of vriend) komt, volgen we hetzelfde proces. Dit kan door gezamenlijke en/of individuele sessies. In de gezamenlijke sessies zal ik jullie ondersteunen in de dialoog en geweldloze conflicthantering.

In het Youtube video fragment van M. Rosenberg kun je zelf de Nederlandse ondertiteling aanzetten.

 

Over Antoinette Wibbelink-Oosterwijk | Haaksbergen

Zoek je iemand, die mensen dichter bij elkaar kan brengen?
Wil je helder kunnen verwoorden wat voor jou belangrijk is en goed kunnen horen waar het de ander echt om gaat?
Ik begeleid mensen om de verbinding met elkaar te vinden, ook in lastige situaties. Verbindend Communiceren (naar Marshall Rosenberg) geeft zicht op waar het echt om draait in een conflictsituatie.
Het brengt helderheid, ontspanning, mededogen en plezier in het contact met de ander (en met jezelf).
Ik richt me op particulieren en professionals in de hulp- of dienstverlening (bv, jeudzorg, onderwijs, gezondheidszorg).

Achtergrond en inspiratiebronnen:

  • Het gedachtegoed van Marshall B. Rosenberg (boek “Geweldloze communicatie” en "De taal van de vrede”) en de vele hartverwarmende trainingen, die ik vanaf 20van hem en andere trainers Verbindende of Geweldloze Communicatie heb ontvangen.
  • Opleiding als “Schulmediator” bij het Zentrum für Verständigung und Mediation in Kassel en als coach Neuro-Emotionele Integratie aan de Roy Martina Academy.
  • Mijn groepswerkervaring als sociaal cultureel werkster met kinderen en jongeren,
    als H.V.O.–gevende aan openbare basisscholen, als docent volwasseneneducatie bij het ROC van Twente en de Volkshochschule Nordhorn (Nederlands en loopbaanbegeleiding voor migranten, Communicatie en motivatie aan mensen zonder betaald werk en sociale vaardigheden aan beroepskrachten in de zorg).
  • De maatwerktrainingen, die ik de afgelopen jaren gaf aan jeudhulpverleners in vooral Duitsland, o.a. voor de EREV, de IGFH en de Fachhochschule Koblenz.
  • En het groeien in mindfulness, wat me ook meer in contact brengt met m'n intuïtie.

 


Professionals in de categorie Coaching - Relatiecoaching

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga
Bewust Twente

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente