Holistische Massage in Enschede bij Massage from the Heart | Enschede

Wat is Holistische Massage?

Bij Holistische Massage zijn lichaam en geest onlosmakelijk verbonden met elkaar en interventies op lichamelijk gebied hebben ook effect op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Mijn doel als Holistisch Massagetherapeut is jou als cliënt te helpen je lichaam te ‘bewonen’ en je (meer) gewaar te kunnen zijn van wat daar aanwezig is. Daarnaast help ik je om je te bewegen naar een - voor jou - wenselijkere manier van zijn. Met bijvoorbeeld minder pijn, meer rust, meer levendigheid, meer kracht, meer flexibiliteit.

Massage from the Heart staat voor meditatieve aandacht, vakbekwaamheid en zorg voor de cliënt. Massages en behandelingen worden gegeven vanuit het hart, met als uitgangspunt de mogelijkheden van jou als cliënt, waarbij jouw grenzen worden gerespecteerd. Er wordt niet op jouw lichaam gemasseerd maar met jou als heel persoon in overeenstemming met de holistische visie. 

Holistische Massage is gericht op het herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Onverwerkte emoties, stress, problemen en zorgen uiten zich vaak in lichamelijke klachten zoals een pijnlijke rug, stijve nek, hoofdpijn, buikpijn, stijve spieren etc. Deze klachten zijn vaak een signaal dat lichaam en geest uit balans zijn.

 

 

Over Arnoud Colenbrander | Enschede

Sinds 2003 na een burnout en een grote omslag in mijn leven ben ik op het spirituele pad gekomen. Meditaite en Tantra brachten mij bij wie ik werkelijk ben en gaven min inzicht in wat ik in dit leven te doen heb. Zo kwam ik tot de conclusie dat een kantoorbaan niet meer bij me paste. Na een vierjarige opleiding als Holistische Massagetherapeut ben ik gestart met mijn eigen pratijk in Enschede. Veel trainingen, na en bijscholingen later heb ik nu een goed lopende Praktijk voor Holistische Massage in het centrum van de stad. Daarnaast geef ik diverse Tantramassage workshops en trainingen onder naam tantramassagetraining

Agenda Massage from the Heart


Foto 1 Arnoud Colenbrander Foto 3 Arnoud Colenbrander Foto 4 Arnoud Colenbrander Klik om te vergroten

Massage from the Heart
Arnoud Colenbrander


Professionals in de categorie Massage

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!