Coaching voor leven en werk (met o.a. reading, healing, systemisch werk, wandelcoaching) | Enschede

Hoe mooi zou het zijn als jouw diepste dromen en verlangens uitkomen?

  • Verlang je naar innerlijke vrijheid?
  • Zoek je meer richting, verdieping of betekenis in jouw leven of werk?
  • Wil je meer gemak in jouw leven?

Ik help je graag om zelf antwoorden te vinden op jouw vragen. Ga je mee op innerlijke ontdekkingsreis? 

Je kunt bij mij kiezen uit verschillende begeleidingsvormen, zoals coaching, wandelcoaching, counseling, reading, healing, systemisch werk en klankwerk. Samen zoeken we naar een weg die het beste bij je past.

Wil je meer weten? Kijk dan op mijn website: colindaoverklift of bel mij voor een oriënterend gesprek.

Over Colinda Overklift | Enschede

De natuur vind ik een geweldige plek om te zijn. Ik wandel graag en maak af en toe (meerdaagse) wandelingen met mijn rugzak en tent. Ik voel me dan vrij, diep verbonden met mezelf, de natuur en de wereld om me heen. Het zijn ontlaad en oplaad momenten voor mij waardoor ik inspiratie opdoe en weer meer bij mezelf kom, als ik door de waan van alledag mezelf wat ben kwijtgeraakt.

Gewoon mezelf zijn, me vrij en in verbinding voelen, weten wat ik wil in mijn leven en werk, en hier vorm aan geven, maakt mij gelukkig. Maar dit is zeker niet altijd vanzelfsprekend geweest!

Vroeger leefde ik veel vanuit controle en wilskracht. Dat deed ik om mezelf veilig te voelen, mijn bestaansrecht te bewijzen en erbij te horen. Heel vermoeiend en in essentie niet bevredigend! Gelukkig kan ik daar nu heel anders mee omgaan en voel ik me meestal vrij en in verbinding. Woorden die bij mij passen zijn: Intuïtief, hoog sensitief, verbinder, sociaal, buiten kaders, avontuurlijk en nieuwsgierig.

Ik ben als enig kind geboren en getogen in Hengelo en mijn ouders kwamen uit Nederlands–Indië. Inmiddels woon ik al geruime tijd in Enschede met mijn man en onze twee pubers.

Ik heb o.a. gewerkt als Human Resource Manager, Personeelsfunctionaris en Accountmanager Detachering. Twee weken na de geboorte van ons eerste kind haalde ik mijn HBO diploma personeel & arbeid. Verder heb ik opleidingen gevolgd o.g.v. coaching en counseling, healing, reading, systemisch werk en klankwerk.

 

 


Colinda Overklift - Innerlijke ontdekkingsreizen
Colinda Overklift


Professionals in de categorie Healing en reading

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!