holistisch energetisch therapeut / coach | Mariaparochie

Herken jij je in één of meer van onderstaande items?

  • Je hebt lichamelijke klachten en bent benieuwd wat voor signaal hiermee wordt afgegeven.
  • Je bent vaak erg emotioneel, down of depressief en wilt hier graag verandering in.
  • Je bent heel druk in je hoofd met allerlei zaken maar verlangt naar meer rust.
  • Je hebt alle ingrediënten om gelukkig te kunnen zijn maar zo voel je je niet.
  • Je beseft dat je een doel hebt in je leven, dat dit meer is dan geld verdienen om te leven en wilt hier graag meer verdieping in.
     

Bij herkenning....

Indien er herkenning is, nodig ik je van harte uit om verder te lezen op mijn website. Ik begeleid je graag op weg naar eenheid in jezelf. Die eenheid ontstaat wanneer lichaam, geest en ziel op één lijn zitten want dit is onlosmakelijk met elkaar verbonden en bepaalt hoe jij je voelt.
Door je te verdiepen in jezelf komen de antwoorden en oplossingen naar boven zodat jouw leven verandert in een leven dat jij graag wenst!

De verandering die je wenst, begint in jezelf.

Over Marja Oude Avenhuis | Mariaparochie

Ik ben 33 jaar werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg als verpleegkundige en daarna als deskundige Infectiepreventie in ZGT te Almelo.
Mijn grote wens is dan ook dat de reguliere en complementaire gezondheidszorg gaan samenwerken waardoor er een eerlijke en goedkopere gezondheidszorg ontstaat.


Foto 2 Marja Oude Avenhuis Klik om te vergroten

Welzijnspraktijk 'in eenheid'
Marja Oude Avenhuis


Professionals in de categorie Healing en reading

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!