holistische tekenlessen. | Almelo

De les begint met informatie over het thema waar we mee werken. Bijvoorbeeld: Hoe vol is jou hoofd? Laat het denken maar los....  .Hoe beweeg ik? Durf jij te veranderen?......Hoe kan ik mij ont-wikkelen? Met welke kwaliteiten kom ik naar buiten?  Tijdens de les maak ik gebruik van visualisatie en lichaamswerk. Alles wat op papier komt is goed. Je gaat naar huis met een fijn werkstuk. Ik werk individueel of met een klein groepje. Je kunt contact opnemen om een afspraak te maken.

Over Wilma Breukelman | Almelo

Ik ben moeder van een geweldige dochter en zoon. Graag wandel ik met mijn honden in het bos,mijn inspiratiehaal ik uit de natuur. Ik heb mijn diploma's voor bloemiste en vind het ook nog steeds leuk om met natuurlijke materialen te werken. Ik heb de opleiding voor yogadocent gevolgd en ook de opleiding tot kinderyogadocent. Verder ben ik shambhala master en geef ik oefenavonden en trainingsavonden, ook doe ik inwijdingen voor de shambhala (reiki) Ik geef mindfulness en chakra cursussen en holistische tekenlessen. Mijn HBO opleiding tot Coach -Beeldend heb ik gevolgd aan de Kolam in Zutphen.


Foto 3 Wilma Breukelman Klik om te vergroten

Tekenpraktijk De Innerlijke Sleutel
Wilma Breukelman


Professionals in de categorie Creativiteit

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!