persoonlijke ontwikkeling: ont-dek de kracht in je-zelf | Hengelo

Wat is op dit moment jouw vraag, probleem, blokkade, wens of doel? Of is dat niet zo 1-2-3 onder woorden te brengen?

Voor het counselingsproces is ieder vertrekpunt goed. Het maakt niet uit of het om iets vaags of concreets gaat, iets groots of kleins, of het om je gedrag, je gevoelens of je gedachten gaat, om jou alleen of juist in relatie met anderen.

Diep van binnen is er een antwoord, een hulpbron, een strategie, maar je komt er op dit moment niet bij of komt desondanks in (een) bepaalde situatie(s) niet verder. Counseling kan je verder helpen. Het is aan jou om de eerste stap te zetten, ik begeleid je graag bij de volgende stappen.

Het begint bij jou.
Het gaat om jou.

Laat je verrassen door de kracht in je-zelf!

Over Wilma Sonder | Hengelo

Taal en communicatie zijn de rode draad in mijn leven. De kracht van woorden (alsmede de stilte tussen de woorden) is in mijn beleving oneindig groot. Wat we zeggen, hoe we het zeggen... het zegt zoveel :). En het biedt prachtige openingen naar het onzegbare. Naar onze gevoelswereld, de diepere lagen... Vanuit eigen ervaring kan ik je zeggen dat er oneindig veel te ont-dekken is.... Als we ons op ons-zelf richten - op onze binnenwereld - kunnen we meer en meer ervaren wie we ten diepste Zijn. Ik begeleid je graag naar je pure Zelf.


Foto 2 Wilma Sonder Klik om te vergroten

Wilma Sonder counseling
Wilma Sonder


Professionals in de categorie Counselling

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!