Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf | Nijverdal

Mijn eigen ervaring van het weer beter zien zonder bril èn het kwijt raken van voedselallergieën in een enkele sessie is voor mij een drijfveer het helen vanuit een innerlijke kracht op grote schaal bekend te maken.

Vaak is het nodig je denken van binnenuit te veranderen. Door daarmee te helpen, leer ik mensen in de bloei van hun leven in staat zijn zelf een goede, prettige balans te vinden. Door mijn workshops te volgen weet je beter wat je nodig hebt om sneller naar je doel te komen. Samen met jou kijk ik wat in jouw situatie het beste werkt.

 

Ontmoetingen

Zoek je inspiratie, wil je kennis maken met of verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spiritualiteit en duurzaamheid? En wil je anderen ontmoeten die je helpen groeien in bewustzijn? Ik organiseer fijne ontmoetingen en evenementen die bijdragen aan deze ontwikkeling. Dat doe ik onder andere als verbinder en inspirator met professionals van Bewust Twente. Bijvoorbeeld inspirerende interviews, lezingen, workshops, bewuste wandelingen en festivals.

Ben je professional en zoek je samenwerking? Ik breng je in contact met andere aanbieders in of buiten het netwerk van Bewust Twente!

Over Ester Holman | Nijverdal

Single moeder van 3 geweldige jongvolwassen zoons. Sinds 1994 woon ik op de grens van Salland en Twente en ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in het mooie Twentse land. Ik heb in mijn werkzame leven veel grote teams mogen begeleiden. Altijd stond daarin het verbinden en ontwikkelen van mensen centraal. 

Sinds enkele jaren heb ik naast mijn werk als teammanager ook gekozen voor het ondernemerschap. Een heerlijke combinatie.

Daarbij ben ik begin 2020 gestart als verbinder en inspirator van Bewust Twente. Hèt netwerk voor een duurzamer, gezonder en plezieriger samenleving. Ik zorg dat de lokale ondernemers en professionals bekender en zichtbaarder worden en daardoor meer klanten kunnen bedienen. En daarmee kunnen deze ondernemers datgene doen waar zij goed in zijn, vanuit hun passie!

Ik heb ervaring als adviseur en leidinggevende in het bedrijfsleven, bank- en verzekeringswezen en ben ruim 5 jaar geleden mijn eigen praktijk begonnen. Ik volgde coachingsopleidingen en MBA-modules leiderschap, veranderingsmanagement en strategisch personeelsmanagement. Ik deed trainingen bij de ‘Helende Reis’, volgde NLP en heb me verdiept in de PMA en TimeLineTherapy®.


Foto 1 Ester Holman Foto 6 Ester Holman Klik om te vergroten

REMiND
Ester Holman


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!