Spirit Coaching | Enschede

Spirit Coaching organiseert (online) events, online masterclasses, online Transformatie Trainingen en de Lifechanger jaartrainingen om je in contact te brengen met je innerlijke Bron en zo het beste uit jezelf te halen.

Mahatma werkt met veel humor en weet de kern te raken, waardoor je programmering op celniveau kan veranderen.
Laat je inspireren en maak een een (onine) event mee! De koers van jouw leven kan hierdoor veranderen!

Bekijk het aanbod op de website van Spirit Coaching.

Over Mahatma Revier | Enschede

Van kindertehuis met een gevoel van er niet mogen zijn, naar op het podium voor honderden mensen.

Geboren in Heidelberg, met een Nederlandse moeder begon ik mijn leven in een kindertehuis.  Mijn moeder was namelijk tijdens haar zwangerschap door mijn vader, een Amerikaan die daar in het leger zat, verlaten en zag geen andere mogelijkheid dan mij daar achter te laten. Na drie maanden keerde zij, samen met mij terug naar Nederland.
Omdat mijn moeder moest werken en nog niet voor mij kon zorgen, ging in de buurt van Amsterdam weer naar een kindertehuis.Na twee jaar haalde mijn moeder mij daar op en bracht mij thuis.
Dat was helaas geen goede plek voor mij. Mijn stiefvader was alcoholist en agressief. Ook werd ik tijdens mij eerste vijf jaar op de basisschool gepest.

Al deze ervaringen zorgden ervoor dat ik ging geloven dat ik er niet mocht zijn en niet goed was zoals ik was. Het was geen pretje, want daardoor werd ik ook elke keer weer afgewezen. Mijn drama herhaalde zich keer op keer.

Dit resulteerde in 15 jaar lang ME. Dat was het keerpunt voor mij. Ik moest naar mezelf gaan kijken. Naar de emoties die ik met mij meedroeg en al mijn negatieve ideeën over over mijzelf.

Jarenlang had ik diverse therapieën en volgde ik opleidingen, waardoor ik langzaam opkrabbelde.

Ik ben het levende voorbeeld van hoe je je leven kunt veranderen, ongeacht  wat je hebt meegemaakt in je leven. Want wij mensen zijn zo krachtig!


Foto 5 Mahatma Revier Foto 7 Mahatma Revier Foto 18 Mahatma Revier Klik om te vergroten

Spirit Coaching
Mahatma Revier


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!