Spirit Coaching | Enschede

Spirit Coaching organiseert events, online masterclasses en de Lifechanger jaartrainingen om je in contact te brengen met je innerlijke Bron en zo het beste uit jezelf te halen.

Een event is een super leuk en indringend seminar. De groep is in de regel iets groter dan bij een algemeen seminar. Hierdoor is de groepsenergie intenser en daarmee de kans op transformatie groter. Voor de events gelden zeer lage prijzen om iedereen de kans te geven stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden. Je kunt kiezen uit de volgende events:

Leven in Overvloed,
Zijn wie je bent; Genieten van je Leven,
Event Laat je Rugzak Los
Event Leef je licht en
Het Selfie Event - Ik lief mij

Mahatma werkt met veel humor en weet de kern te raken, waardoor je programmering op celniveau kan veranderen. Laat je inspireren en maak zo'n event mee! De koers van jouw leven kan hierdoor veranderen!

LET OP: Normaal gesproken kost een 2-daags seminar € 267,-!
Mahatma gunt iedereen geluk en biedt dit event aan vanaf slechts € 77,-.

Bekijk de agenda op de website van Spirit Coaching.

Over Mahatma Revier | Enschede

Mahatma werkt met veel humor en weet de kern te raken, waardoor je programmering op celniveau kan veranderen. Laat je inspireren en maak zo'n event mee! De koers van jouw leven kan hierdoor veranderen!

Agenda Spirit Coaching


Foto 5 Mahatma Revier Foto 7 Mahatma Revier Foto 18 Mahatma Revier Klik om te vergroten

Spirit Coaching
Mahatma Revier


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!