Spirit Coaching | Enschede

Spirit Coaching organiseert events, online masterclasses en de Lifechanger jaartrainingen om je in contact te brengen met je innerlijke Bron en zo het beste uit jezelf te halen.

Een event is een super leuk en indringend seminar. De groep is in de regel iets groter dan bij een algemeen seminar. Hierdoor is de groepsenergie intenser en daarmee de kans op transformatie groter. Voor de events gelden zeer lage prijzen om iedereen de kans te geven stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden. Je kunt kiezen uit de volgende events:

Leven in Overvloed,
Zijn wie je bent; Genieten van je Leven,
Event Laat je Rugzak Los
Event Leef je licht en
Het Selfie Event - Ik lief mij

Mahatma werkt met veel humor en weet de kern te raken, waardoor je programmering op celniveau kan veranderen. Laat je inspireren en maak zo'n event mee! De koers van jouw leven kan hierdoor veranderen!

LET OP: Normaal gesproken kost een 2-daags seminar € 267,-!
Mahatma gunt iedereen geluk en biedt dit event aan vanaf slechts € 77,-.

Bekijk de agenda op de website van Spirit Coaching.

Over Mahatma Revier | Enschede

Mahatma werkt met veel humor en weet de kern te raken, waardoor je programmering op celniveau kan veranderen. Laat je inspireren en maak zo'n event mee! De koers van jouw leven kan hierdoor veranderen!

Agenda Spirit Coaching


Foto 5 Mahatma Revier Foto 7 Mahatma Revier Klik om te vergroten

Spirit Coaching
Mahatma Revier


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga
Bewust Twente

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente