Gezond & Geluk. Persoonlijke coaching, Meditatielessen, Workshops en Opleiding | Oldenzaal

Wil je graag…

  • meer ontspanning in jouw leven en meer rust in jouw denken,
  • stilstaan bij de signalen die je lichaam je geeft en luisteren naar wat diep in je leeft,
  • ontdekken hoe dit jou informatie en inzicht geeft in eventuele blokkades die erachter zitten,
  • meer kunnen loslaten,
  • jouw zelfhelende vermogen weer laten stromen,
  • een leven waarin jij centraal staat en je mag zijn wie je bent?

In mijn praktijk nodig ik je uit om helemaal bij jezelf te komen en jezelf te zijn.

Verwachtingen van jezelf en van anderen kunnen bepalend zijn voor wat je doet. Je kunt het gevoel hebben dat je wordt geleefd. De verbinding met jezelf en met jouw behoeftes kun je hierdoor kwijtraken. Als de manier waarop je in je leven staat, niet past bij wie je daadwerkelijk bent, kunnen gevoelens van onvrede of klachten ontstaan. Het is niet altijd makkelijk om te luisteren naar wat diep in je leeft, wat je voelt en om daar vervolgens ruimte voor te maken.

Samen gaan we opzoek naar het (her)vinden van de balans tussen wie je bent, wat je wilt en kunt. Ik maak daarbij gebruik van counseling, haptonomie en healing. Bij kinderen werk ik met name middels spel. Daarnaast maak ik gebruik van mijn intuïtie en heldervoelende vermogens. Ik bied graag een behandeling op maat, afgestemd op de hulpvraag.

Over Tanja Kienhuis | Oldenzaal

Tanja Kienhuis heeft 15 jaar ervaring met haptonomie, coaching, healing en counseling, waarvan ze 10 jaar werkzaam is als zelfstandige. Gedurende 7 jaar heeft ze mensen opgeleid tot counselor en eveneens mensen begeleid in hun reïntegratieproces. Ze is opgeleid tot yoga-coach en meditatief healer. Meer dan honderden mensen heeft ze begeleid vanuit haar hart, intuïtie en heldervoelende vermogens. Eveneens heeft ze zich verdiept in het effect van meditatie en voeding op een gezond en gelukkig leven. Naast individuele begeleiding, geeft ze mediatielessen, workshops en de Opleiding Bewust-Zijn Coaching.
Met passie ondersteunt ze mensen door stil te staan bij wat hen beweegt.

 

 


Foto 1 Tanja Kienhuis Klik om te vergroten

Gezond en Geluk
Tanja Kienhuis


Professionals in de categorie Centra voor Bewustwording

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!