praktijk voor individuele begeleiding en bewustzijnsontwikkeling | Oldenzaal

Individuele begeleiding in bewustzijnsproceesen, training en cursussen voor mens en organisatie.

Het leven is een prachtige grote ontdekkingsreis.
Elke ervaring is een stukje van de ontdekkingsreis naar jezelf, jou essentie, in verbinding met de veranderende wereld om je heen.  Wanneer mensen aandacht gaan besteden aan wat ervaringen met hun doen ontstaan er inzichten. Inzichten waarmee er ruimte ontstaat en bewust richting gegeven kan worden aan de stroom van deze ontdekkingsreis, het leven zelf.

Op deze stroom van energie  kan je  verder ontdekken waar verlangens of weerstanden liggen. 
In contact gekomen met je innerlijk kompas en bewust afgestemd vanuit het hart. Het beeld van jou unieke pad wordt steeds helderder, het verruimt je perspectief en daarmee je kijk op wat het leven hier op aarde je te bieden heeft.

Door verlangens van het hart zichtbaar te maken, oude belemmerende overtuigingen en aangenomen waarheden, opgedaan in je jonge jaren, te transformeren kan je richting geven aan de stroom van het hart. 

Je ontdekt hoe bewuste afstemming vanuit de verschillende modi van bewustzijn, van invloed zijn in  je gehele fysieke systeem als mens. Er ontvouwen zich nieuwe mogelijkheden, die je voorheen voor onmogelijk had gehouden en je kan lachen om hoe je eens tegen iets aan keek. 

Voor mij ligt een grote kracht in het zien en ervaren van de polariteiten in de wereld. De natuur is een krachtplaats die in alle mogelijke vormen inzicht kan geven in hoe mensen met ervaringen om (kunnen) gaan.

Hartelijke groet,

Marianne

 

Over Marianne Banning | Oldenzaal


Foto 1 Marianne  Banning Foto 1 Marianne  Banning Klik om te vergroten

Innsensie
Marianne Banning

Bewust Twente
Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente