praktijk voor astrologie en natuurgeneeskunde | Haaksbergen

Het is de unieke combinatie die ik maak tussen de astrologie en de natuurgeneeskunde waardoor het mogelijk is om tot diep inzicht, bewustwording en herstel te komen. Je kan terecht in mijn praktijk met zowel inzichtvragen als met lichamelijke klachten.

Astrologie is een verzameling van kennis en ervaring over de invloed van sterren en planeten op de mens, die in jaren is opgedaan en doorgegeven. Er wordt gewerkt met een tekening waarop de planeetstanden worden weergegeven op het moment van een geboorte of een gebeurtenis en hoe deze uitwerken in iemands leven.

Astrologie gaat er vanuit dat ieder mens een uniek wezen is. Als je wilt weten hoe uniek je werkelijk bent, wat je gaven en talenten zijn en waarom je in bepaalde dingen zo verschillend bent van anderen, laat dan eens een horoscoopduiding maken en je leert jezelf beter kennen. Met deze informatie krijg je meer duidelijkheid over je eigen handelen, waardoor er meer respect en begrip ontstaat voor je eigen gedrag.

 

 

Over Lucy Witteveen | Haaksbergen


Foto 1 Lucy Witteveen Klik om te vergroten

Praktijk De Zon
Lucy Witteveen


Professionals in de categorie Astrologie

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!