Bewust Twente » Nieuwsbrief » Zie jij het hele plaatje?

 

Lijkt het jou wat om voortaan deze weekaanduiding na te leven?
En deze klok te
gebruiken?
Mij wel!

Een fijne Zindag en een mooie NOW bij het lezen in deze brief.

Gonny Dubbink
coördinator

 

Verder in deze nieuwsbrief:

  • 'Het hele plaatje' een blog van Antoinette Wibbelink
  • Het estafette interview: Patty ontmoet Bettina en vertelt
  • Nieuwe leden in het netwerk en op de website
  • Agenda overzicht Bewust Twente

Het hele plaatje

Als ik denk aan ons vermogen om de realiteit te begrijpen, schiet me het verhaal te binnen van de grote olifant, waar we als mensen geblinddoekt omheen staan, ieder op onze eigen plek. Ieder raakt een ander deel van de olifant aan en de een zegt: ”Het is een slang!”, een ander: “Het is een muur.” En degene, die de staart voelt, denkt misschien dat het een touw is. (een verhaal uit het Soefisme)
Ik geloof echt, dat we elkaar nodig hebben om “het hele plaatje” van de werkelijkheid te zien, juist ook mensen, die aan de andere kant staan.

Onlangs zag ik de documentaire “My own private war” van Lidija Zelovic over de oorlog in voormalig Joegoslavië.Het gaf mij een indringende inkijk in wat er met je kan gebeuren, wanneer je land in oorlog is! Bedankt Lidija! 

Lees de blog van Antoinette Wibbelink hier verder. 

Antoinette Wibbelink is trainer en coach in de methode Verbindend of Geweldloos Communiceren ontwikkeld door Marshall Rosenberg. 

www.wibbelinktrainingen.nl

     Patty Kwast

Patty
ontmoet
Bettina
en
vertelt
.........

een estafette interview

     Bettina Kotterink

Bettina Kotterink is Praktiserend Engelen Expert, ze geeft  engelen readings en tevens Touch of Matrix behandelingen, ze heeft een eigen praktijk aan huis “Kristallen Engel”.

Bettina raakt geïnspireerd door de kleine dingen die goed gaan in het leven, haar contact met mensen die veranderingen doormaken/aanbrengen in hun leven. Hierdoor kan je mooi zien dat een bewustzijnsverandering gaande is. In haar werk zien dat mensen na een behandeling (bijvoorbeeld engelenreading) anders uit de ogen kijken, is ook inspirerend.

Bewustzijn/bewustwording betekent voor Bettina terug naar de kern in wie zij werkelijk is. Steeds meer haarzelf zijn. Vroeger was ze bezig met beter worden, nu beseft zij dat het er al is, heeft vertrouwen dat alles wat ze nodig heeft al in haar aanwezig is. In een cursus kreeg zij het inzicht dat ze niet meer hoefde te vechten om haar plek in te nemen, maar juist het haarzelf klein maken mocht loslaten, hierdoor vulde zij haar plek als vanzelf in.

Bettina doet precies wat haar droom is, ze wil hier graag nog in groeien en meer mensen bereiken. Verbinding hebben met anderen is heel mooi en bevordert tevens haar groei. Ze zou het fijn vinden als zij zou kunnen leven van haar praktijk.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer op www.kristallenengel.nl

 
Nieuw bij Bewust Twente

 

In de afgelopen maanden hebben nieuwe leden zich aangesloten bij Bewust Twente.
We zetten ze graag even op een rijtje voor je:

Tosho Kooimans, Hengelo
Systemisch werk:  familie- en bedrijfsopstellingen

Opstellingenwerk geeft diep inzicht in de onderlinge verhoudingen in een familie of bedrijf. Soms werken traumatische gebeurtenissen onbewust van generatie op generatie door. Je kunt dingen die in het verleden zijn misgegaan met deze methode opsporen en rechtzetten.

(Lees meer)

Wim Velthuis, Enschede
Life and Spirit

Alles is energie. Dat betekent, dat we allemaal met elkaar zijn verbonden. In het dagelijks leven hebben we te maken met veel impulsen waardoor onze energie kan worden verminderd. Ik werk met verschillende disciplines Reiki, Quantum Touch, Quantum Allergy, Touch of Matrix, (Paramedisch) Mediumschap enz. 
(Lees meer)

Gea van Doorn, Daarlerveen
Power connected

Eén van de therapieën die ik toepas is EFT. EFT staat voor emotional freedom technique en is een manier om emotioneel (weer) vrij te worden. Het is een techniek die zich kenmerkt door eenvoud, snelle resultaten en zeer breed inzetbaar. Of het nu gaat om trauma's en fobieen, angsten, lichamelijke klachten of een burnout.
(Lees meer)

Antoinette Wibbelink, Haaksbergen
Wibbelink trainingen

Ik geef bedrijfstrainingen op maat en open trainingen/workshops op gebied van Verbindend of Geweldloos Communiceren. Daarnaast bied ik relatiecoaching en individuele begeleiding aan gebaseerd op het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.
(Lees meer)

             Agenda overzicht Bewust Twente              

Tosho Kooimans Hengelo

Familie Opstellingen
ZO 28 apr | 13.00-16.00

Hengelo | Tosho Kooimans
Systemisch werk: familieopstellingen, bedrijfsopstellingen, organisatieopstellingen, maatschappelijke opstellingen. Tosho Kooimans van Roots and Wings Opstellingenwerk heeft meer dan 14 jaar ervaring en is opgeleid door het Bert Hellinger Instituut.
Lees verder →

René Bussink Haaksbergen

Gratis Ontwikkeladvies 45+
MA 29 apr | 09.00-17.00

Haaksbergen | René Bussink
Ben jij 45+ en heb jij tenminste 12 uur per week betaald werk (in loondienst of als ZZP-er) en vraag je jezelf wel eens af of je met jouw huidige werk je pensioen gaat halen? Dan is een GRATIS ontwikkeladvies t.w.v. 600 euro wellicht iets voor jou!
Lees verder →

Judith Bussink Gratis webinar

Gratis webinar speciaal voor vrouwen in de overgang
MA 29 apr | 20.00-21.00

Gratis webinar | Judith Bussink
Ben jij een vrouw die haar leven goed op orde heeft, maar wordt je geconfronteerd met vervelende overgangsklachten? Ontdek dan tijdens dit gratis webinar op 29 april a.s. om 20.00 uur hoe je van de menopauze de beste tijd van je leven maakt.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Hooikoorts
MA 13 mei | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Hooikoorts is een lastige klacht die niet vanzelf verdwijnt. Er is gelukkig van alles wat je kunt doen om de klachten te verlichten en ook volgend jaar minder last te hebben of zelfs volledig te genezen. Op deze avond mag je ontdekken en ervaren.
Lees verder →

Antoinette Wibbelink-Oosterwijk Varsseveld

Verbindend Communiceren in een verdeelde wereld
MA 13 mei | 19.30-21.30

Varsseveld | Antoinette Wibbelink-Oosterwijk
Verbinding vinden in een verdeelde wereld, inleiding in Verbindend Communiceren naar M. Rosenberg
Lees verder →

Monique Siahaya- van Wouwe Enschede

Programma Yoga voor Mantelzorgers - 7 dagdelen 15 mei t/m 26 juni 2019
WO 15 mei | 13.30-15.45

Enschede | Monique Siahaya- van Wouwe
Yoga voor Mantelzorgers om meer tot jezelf te komen, voor ondersteuning, ontspanning en self-care. Door bewustwording, uitwisseling en het beoefenen van Yoga ontdek je nieuwe wegen naar momenten voor jezelf.
Lees verder →

Esra Tjemkes Schonach im Schwarzwald, Duitsland

Schwarzwald Retraite
ZO 19 mei | 18.00-11.00

Schonach im Schwarzwald, Duitsland | Esra Tjemkes
De retreat in het Zwarte Woud. Hier kan je actief zijn met persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. De activiteiten: Wandelingen met de 4 Natuurkwaliteiten, natuurervaringen met alle zintuigen, Natuurgeneeskundige therapie en creatieve beeldvorming.
Lees verder →

Antoinette Wibbelink-Oosterwijk Enschede ( 2 min. v. 't station)

Transformeren van negatieve kernovertuigingen
ZA 25 mei | 09.30-16.30

Enschede ( 2 min. v. 't station) | Antoinette Wibbelink-Oosterwijk
Ben je bekend met Verbindende of Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg en zoek je verdieping? Wil je graag veranderen of meer jezelf worden, maar word je belemmerd door negatieve kernovertuigingen?
Lees verder →

Wilma Sonder Hengelo

Perspectief op verslaving
VR 07 jun | 14.00-16.00

Hengelo | Wilma Sonder
Tijdens deze informatieve en interactieve bijeenkomst delen drie/vier leden van ons netwerk hun perspectief op verslaving. Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen en gezamenlijk het perspectief op dit thema te verbreden.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Ziekte van Lyme
MA 17 jun | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Van voorkomen tot genezen: deze avond staat in het teken van de Ziekte van Lyme. Ontdek wat je kunt doen met natuurlijke geneeswijzen om je levenskracht te vergrootten.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Gezond Zwanger
MA 08 jul | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Hoe word je gezond zwanger en hoe kan je je zwangerschap zo goed mogelijk ondersteunen met natuurlijke middelen? Ontdek het tijdens deze interactieve lezing.
Lees verder →

ZANGWEEK: zing jezelf de zomer in en laat je verrassen door jouw stem!
ZO 14 jul | 17.00-10.00

Rancy, Frankrijk | Aimée F. Doudart de la Grée

Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Overgangsklachten
MA 26 aug | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
De overgang gaat over meer dan alleen hormonen... ben jij op zoek naar een natuurlijke ondersteuning? Maak tijdens deze avond kennis met Natuurtherapie bij overgangsklachten.
Lees verder →

Esra Tjemkes Enschede

Thema avond: Hoog sensitiviteit
MA 16 sep | 19.30-21.30

Enschede | Esra Tjemkes
Prikkels, prikkelgevoeligheid en overprikkeling... het lijkt een levensopgave voor de hoog sensitieve persoon! Tijdens deze avond gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag, kom je ook?
Lees verder →

Bewust Twente
info@bewusttwente.nl
www.bewusttwente.nl

Facebook Bewust Twente