Bewust Twente » Nieuwsbrief » Nazomer in Bewust Twente

Nazomer in Twente.... heerlijk om van het zachte, zonnige weer in het weekend te genieten. 

Je ontvangt met deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die de leden van Bewust Twente de komende tijd aanbieden. Een aantal leden organiseert samen een activiteit op 26 oktober, de dag van de stilte,  in Oud Ootmarsum. 

Er is veel gaande in de kosmos en in de wereld zoals we die om ons heen zien en ervaren. Velen van ons voelen de invloed daarvan op ons leven en we worden bewuster van onszelf. Soms leidt dat tot verwarring, soms tot verwondering en/of dankbaarheid. Soms wil je iets graag delen en soms zoek je naar de juiste plek of mensen om het mee te delen. Je bent niet de enige. Kijk maar eens bij de aanbieders op www.bewusttwente.nl. Op allerlei vlakken bieden zij ontmoeting, verbinding  en ondersteuning aan. Soms gaat het aanbod over gezonde voeding, bewegen of coaching, er is veel om uit te kiezen.

Voor 'aanbieders in bewustwording ' is er op 13 oktober een netwerkcafé in huize 't Hulsevoort in Beltrum samen met netwerk Bewust Achterhoek. Ook geinteresseerden die overwegen lid te worden van dit netwerk, zijn welkom. Kijk maar op de agenda.

Hierna kun je lezen hoe Lian Lohuis in deze tijd van veranderingen staat. Ze schrijft een stukje over haar passie, verlangen en uitdaging.

Hartelijke groet,
Gonny Dubbink
coõrdinator netwerk Bewust Twente

In flow   -   In verbinding met de natuur

In verbinding met mijn natuur. Ik ben natuur.
De natuur spiegelt me heel mooi vertrouwen en moeiteloosheid terug. De natuur IS. Een boom doet niet z’n best om lekkere vruchten te produceren. Het leven stroomt moeiteloos door haar heen, verbonden met Moeder Aarde en het Licht. Daar hoeft ze zich alleen maar voor open te stellen. Wat een uitdaging voor mij….…..dit is ook het grootste verlangen van mijn natuur, mijn ziel. Mijn hoofd denkt hier echter regelmatig anders over.

Maar gelukkig, ik ben op reis en door de wonderlijke toevalligheden die steeds meer op mijn pad komen, groeit mijn vertrouwen en geeft alleen al het denken aan moeiteloosheid me rust : ) Ik ben dankbaar voor mijn oogst van het afgelopen jaar: fijne nieuwe contacten,  vele mooie ervaringen en het openen van mijn praktijk op mijn nieuwe woonplek. Ik voel me rijk.

Toch is mijn leven niet altijd even makkelijk. Een scheiding die ‘loopt’,  twee pubers in huis met hun wel en wee en onzekere financiën. Maar het weten dat ik gedragen en geleid wordt, maakt me lichter en geeft me rotsvaste grond onder mijn voeten. Vorige week nog kwam er een uil op mijn pad. Ze vloog drie keer op uit de bomen waaronder ik wandelde. De uil staat voor mij voor wijsheid, zachte energie en voor de maan. Ja, daar ga ik voor.
Ik voel het als een bevestiging van het spoor waar ik op zit, met ook het aanbieden van de Volle Maan bijeenkomsten ‘Lichter Leven’, voor vrouwen.

Volle maan……
Ik hou van jouw verschijning aan de hemel.
Rond, vol en met jouw zachte licht,
laat je me verlangen naar mijn eigen volheid.
Dat ik net als jij, via het Grote Licht, mijn licht mag teruggeven.
Moeiteloos.  

De oogst is binnen, het blad begint te  vallen. De cyclus is bijna rond. In elk eind zit een nieuw begin. Bij  de eerste Nieuwe Maan van de volgende cyclus, zal ik opnieuw een intentie hiervoor uitspreken. Ik laat me verrassen waar het me dit keer heen zal voeren.
“Dat ik me mag openstellen”
“Dat jij je mag openstellen”
Op ons, op vele mooie ont-moetingen, op het leven! 

Lian Lohuis
Praktijk: 'IN BEWEGING' in Wierden:
www.sameninbeweging.nu            

Hartelijke groet,

##naam##
##telefoon##
##email##
##website##

Volg mij:

##socialmedia##